Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Uskaltaako Pirkan opistolta tullutta maksulinkkiä painaa?Tiedotusvälineissä on uutisoitu laajasti erilaisista huijausyrityksistä ja ohjeistettu, ettei sähköpostin kautta tulleita epäilyttäviä linkkejä tule painaa.

Pirkan opisto laskuttaa kurssimaksut sähköpostitse tulevalla maksulinkillä. Sähköpostissa neuvotaan maksamaan kurssimaksu  maksulinkkiä painamalla.

 

Jos epäilet viestin aitoutta, voit tarkistaa viestin aitouden soittamalla Pirkan opiston asiakaspalvelunumeroon, p. 03 5652 2500.

 

 

Voit maksaa kurssimaksun muillakin tavoilla, jos et halua käyttää maksulinkkiä

 

1. Maksa Omat ilmoittautumiseni -sivulla netissä

  1. Voit maksaa kurssimaksun Omat ilmoittautumiseni -sivulta sen jälkeen, kun olet saanut sähköpostiisi maksulinkin sisältävän sähköpostin. Sinun täytyy maksaa kurssimaksu ennen eräpäivää.

  2. Pääset omat ilmoittautumiseni -sivulle osoitteessa https://uusi.opistopalvelut.fi/pirkanopisto/fi/

  3. Klikkaa kohtaa "Omat ilmoittautumiseni". Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi, jonka olet ilmoittanut opistolle ilmoittautuessasi.
    Saat sähköpostiisi viestin, jossa olevasta linkistä pääset tarkastelemaan omia ilmoittautumisia, avoinna olevia laskuja  sekä maksamaan avoinna olevia laskuja verkkomaksuna ennen eräpäivää.

    Eräpäivän umpeuduttua et voi enää maksaa kurssimaksuasi sähköisesti. Sinun täytyy odottaa kotiisi tulevaa paperilaskua tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.


2. Jää odottamaan paperilaskua

 

Voit myös jäädä odottamaan paperilaskua, joka tulee kotiin maksulinkin eräpäivän jälkeen. Paperilaskussa ei ole laskutuslisää. Jos maksat kurssimaksun vasta paperilaskulla, et voi enää käyttää työnantajan tarjoamia etuuksia kuten kulttuuri- ja liikuntaseteleitä.


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko