verkkoluennot

Etusivu » Kansalaisopisto-opetus » Luennot, verkkoluennot ja seminaarit » Verkkoluennot

Pirkan opiston verkkoluennot

 

Syksyn 2021 verkkoluentojen aiheet ja ajankohdat on julkaistu ja voit tutustua niihin luentojen pääsivulla.

 

Syksyllä 2021 verkkoluentojen etäosallistuminen tapahtuu Zoom-yhteyden avulla. Zoom on maksuton sovellus, jota voit käyttää tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimeltasi. Zoomin lataus- ja käyttöohjeen löydät täältä.

 

 

Täältä voit tilata ja katsoa verkkoluentojamme myös tallenteina >

Pirkan opiston luennot etänä Zoomissa

Pääset luennoille mukaan tätä linkkiä käyttämällä:

https://us06web.zoom.us/j/83037072175?pwd=L2NkaHFqOHBYSGdIRS9CWlZnTzBmQT09

 

  • Zoomin kautta luennolle osallistuminen onnistuu tietokoneella, tablettilaitteella tai älypuhelimella, jossa on nettiyhteys.
    Huom.! Tietokoneella voit osallistua selaimen kautta ilman Zoom-ohjelman asennusta, mutta mobiililaitteilla sinun tulee ensin asentaa Zoom Cloud Meetings-appi.
  • Zoom-yhteys avataan noin 10-15 min ennen luennon alkua: Tässä kohtaa sinulla on mahdollisuus testata ääni- ja kuvayhteyden toimivuus.
  • Oletuksena on, että vain luennoitsijalla on ääni- ja videokuvayhteys päällä: kuulet luennoitsijan puheen ja näet hänen esitysmateriaalinsa, mutta oma äänesi tai ympäristön taustaäänet eivät kantaudu muille kuulijoille.
  • Voit esittää kysymyksiä tai kommentteja luennosta kirjoittamalla chatin kautta. Luennon lopuksi voit halutessasi kysyä tai kommentoida myös mikrofonia käyttämällä.
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko