Priima Pirkanmaa: laatua osaamisperusteisuuteen 2022-23

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Hankkeet » Priima Pirkanmaa: laatua osaamisperusteisuuteen 2022-2023

Priima Pirkanmaa: laatua osaamisperusteisuuteen 2022-23

 

Priima Pirkanmaa - osaamisperusteisuutta kehittämässä -hankkeessa vuosina 2020-2022 on luotu strategisen kehittämisen tiekartta, joka toimii kehyksenä Priima Pirkanmaa: laatua osaamisperusteisuuteen -hankkeen 2022-2023 laadun kehittämisessä.

 

Laatua osaamisperusteisuuteen hankkeen koulutukset kohdennetaan oppilaitosten kehittäjäkoordinaattoreille, joiden työkaluna toimii pohjoismainen laatukompassi, opettajille, opinto-ohjauksesta ja suunnittelusta vastaaville henkilöille sekä oppilaitosjohdolle opetussuunnitelmatyössä.

 

Vapaan sivistystyön oppilaitosten toimintaympäristö on muuttumassa merkittävästi sen jälkeen, kun Koski-tietovaranto on vuonna 2021 avattu vapaassa sivistystyössä saavutetulle osaamiselle ja tullaan avaamaan taiteen perusopetukselle, jota vapaan sivistystyön verkosto-oppilaitoksissa tarjotaan.

 

Priima Pirkanmaa -verkostossa on havaittu, että osaamisperusteisuustyön laadun varmistamiseksi opetussuunnitelmien, opinto-ohjauksen ja arvioinnin toteuttamisen on oltava asiantuntevaa ja yhdenmukaista ja sen tueksi tarvitaan edelleen yhtenäistä henkilöstökoulutusta.

 

Hanketta koordinoi Pirkan opisto ja lisäksi mukana ovat Tampereen seudun työväenopisto, Ahjolan kansalaisopisto, Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä sekä Valkeakoski-opisto.

 

Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko