Esiintyjäpankki

Etusivu » Musiikkiopisto » Esiintyjäpankki

Pirkan opiston musiikkiopiston opettajista koostuva esiintyjäpankki on tarkoitettu kuntalaisten ja yritysten ohjelmatarpeisiin. Opiston ammattitaitoiset opettajat ovat valmiita tulemaan eri kokoonpanoilla esiintymään juhliin tai muihin tilaisuuksiin sopimuksen mukaan.

 

Opisto toimii esiintyjäpankissa ainoastaan esiintyjien yhteystietojen välittäjänä ja näin kunnallisen palvelun tarjoajana. Sopimus- ja palkkioasioista sopivat sopijaosapuolet keskenään.

 

 

 

 

Unkarin mustalaisten tyyliin, Finngips esittää tunnettuja klassisen musiikin kappaleita ja kansanlauluja virtuoosimaisella taidolla sekä uusilla omaperäisillä, yllättävillä ja viihdyttävillä sovituksilla. Finngips on monipuolinen ja näyttävä yhtye, joka soittaa ilolla ja taidolla. Jokainen esiintyminen suunnitellaan ja toteutetaan tilaajan toiveiden mukaisesti.

Yhteys:

Sami Varvio

040 133 4231 

 

Kotisivu:

https://www.finngips.com/

 

 

 

 

Olipa kyse sitten NHL-ottelusta, amerikkalaisista presidentinvaaleista, pohjalaisesta herätysliikkeestä tai videopelimusiikin konsertista, parhaat elämykset syntyvät silloin kun koko yhteisö uskoo samaan asiaan. Quinsonitus on jo viiden vuoden ajan tuottanut eri teemojen konsertteja, jotka tuovat muusikot ja yleisön samaan tilaan nauttimaan genren parhaista biiseistä.

 

Yhteys:
Toni Isokivi

050 555 8278

Kotisivu: http://www.quinsonitus.com/


 

 

PirSKe Jazzband

PirSKe Jazzband on elämänkoulimista maailmaanähneistä muusikkoveljistä ja sisarista koottu jatsiryhmä, joka soittaa kuolematonta rytmimusiikkia: häpeämättömän eroottisia lattareita, swingiä hillittömällä draivilla ja välillä poiketaan  modernimman jatsin sameissa vesissä. 


Yhteys:Matti Koskinen
matti.koskinen@gmail.com

040 546 3089

 

Kotisivu: Pirske


 

 

 

 

Kaunisääninen, Tampereella kasvanut ja taitava musiikin maisteri on tuttu monista yhteyksistä. Martikaisen laaja työkenttä ulottuu esiintymisestä opettamiseen ja taidemusiikista populaariviihteeseen. Hän on kolunnut TV:t, teatterilavat, kirkot ja kapakat. Paapan Kapakan lavalla vuodesta 1992 artisti on niittänyt mainetta Brasilia Projekti -yhtyeen sambaa tanssivana laulusolistina. Brasilia Projekti duoon ja trioon  sekä moniin joustaviin yhtyekokoonpanoihin saa yhteyden myös tätä kautta.

Ohjelmistossa on tuttuja koti- ja ulkomaisia hittejä sekä ikivihreitä ninnimäiseen tyyliin, jazzahtavasti keinahtaen. Oma sähköpiano, jossa pienet kaiuttimet, kulkee tarvittaessa mukana keikoilla.Akustiset esiintymiset toimivat luontevasti, jos yleisö (max 50 hlö) hiljenee ohjelmanumeron ajaksi. Lisäksi puheensorinan taustalle Ninni soittaa sisääntulomusiikkia, ruokailun taustamusiikkia ja juontaa tarvittaessa tilanteiden ”saumat”.
Äänentoistolaitteisto järjestyy tarvittaessa.

Ennakkoperintärekisteriin kuuluvat taiteilijayrityksen kautta laskuttaminen on asiakkaalle helppoa ja vaivatonta.


Yhteys:
Ninni Martikainen
ninni.martikainen@gmail.com

p. 040 540 4082


Duo Ajaton

 

Laadukas ja monipuolinen laulu-pianoduo musisoi taidolla ja lämmöllä niin kodin juhlissa kuin yritystilaisuuksissakin. Ilahdutamme juhlaväkeä niin menneiden vuosikymmenten sävelillä kuin nykymusiikillakin. Mukana kulkee tarvittaessa myös äänentoisto sekä laadukas sähköpiano. Tamperelainen, kahden ammattimuusikon kokoonpano esiintyy pääasiassa Pirkanmaan seudulla, mutta ilahduttaa musiikkiesityksillään mielellään myös muualla. Toteutetaan yhdessä säveltoiveesi!


Yhteys: Silja Kuoppala

siljakuoppala@gmail.com

puh. 0503008227

 

Kotisivu: www.duoajaton.com


 

Lisää esiintyjiä:

 

Laulumusiikkia

Useita tyylilajeja sooloesityksinä sekä lauluryhmissä esitettyinä.

Myös näyttämömusiikkia.
Marjaterttu Rajamäki p. 0405676800

marjaterttu.rajamaki@gmail.com

 

Viulumusiikkia

(tausta-, tanssi- ja viihdemusiikki, kansanmusiikki ja klassinen)
István Szalay p. 0405048799

istiszalay@gmail.com

 

Ukentlemen; neljän miehen ukulelebändi.

Ohjelmisto koostuu sekalaisista kevyen musiikin helmistä.

Mukana on kaikille tuttuja sävelmiä niin suomen-, ruotsin- kuin englannin kielelläkin.

Osa hauskoista sanoituksista on yhtyeen omaa käsialaa.
Timo A. Tanhuanpää, p. 0400 735 166

timo.tanhuanpaa@gmail.com

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Koulutuspäällikkö

Anna Major

Puhelin 040 133 4244

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Samuliina Tukiainen

Puhelin 040 133 4224

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko