Lisätietoja ilmoittautumisesta ja maksamisesta

Etusivu » Ohjeita opiskelijalle » Ilmoittautuminen ja maksaminen » Lisätietoja ilmoittautumisesta ja maksamisesta

  • Kun ilmoittaudut kurssille, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Opiston kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia. Kurssimaksujen laiminlyönti johtaa opiskeluoikeuden menetykseen. 
     
  • Kursseille ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä vahvistusta tai kutsua. Kurssi alkaa suunnitelman mukaan, ellei toisin ilmoiteta. Muutoksista tai mahdollisista peruutuksista ilmoitamme sähköpostitse tai tekstiviestillä. Jos yhteystietosi muuttuvat, muistathan ilmoittaa muutoksesta opiston toimistoon.

  • Ainoastaan sellaisille kursseille tai tapahtumiin, joiden kohdalla lukee ”Ei ennakkoilmoittautumista”, voit mennä suoraan ryhmään sen aloittaessa. Ryhmään osallistuminen katsotaan ilmoittautumiseksi.

  • Sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelinvastaajaan jätetyllä viestillä tai suoraan opettajalle ei voi ilmoittautua.

  • Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

  • Kurssipaikka on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

  • Huom! Koko lukuvuoden kurssit laskutetaan kahdessa erässä (syyslukukauden osallistumismaksu syys-lokakuussa ja kevätlukukauden osallistumismaksu tammi-helmikuussa).  Jos et halua jatkaa koko lukuvuoden kestävällä kurssilla enää keväällä, voit perua kevään kurssipaikkasi veloituksetta viimeistään marraskuun aikana.  Peruutukset tehdään ottamalla yhteyttä opiston toimistoon sähköpostitse, soittamalla tai tekstiviestillä. Peruutusta ei voi tehdä opettajalle.

Lue lisää peruutusehdoista >>


Lue lisää työttömän työnhakijan alennuksesta >>


Lue lisää tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä >>

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko