Opettajat

Etusivu » Musiikkiopisto » Opettajat

Balázs György

viulu, jousiorkesteri

 

György 'Juri' Balázs on opiskellut Liszt Ferenc -musiikkiopistossa, -konservatoriossa ja -musiikkiakatemiassa. Hän on toiminut sooloalttoviulunsoittajana Szegedin kansallisessa oopperaorkesterissa ja Weiner Leo -kamariorkesterissa. Vuosina 2004–2008 hän toimi alttoviulunsoittajana ja varaäänenjohtajana Turun kaupunginorkesterissa. Tampere Filharmonian alttoviulun äänenjohtajana hän aloitti syksyllä 2009.

 

Erdős Katalin

viulu

 

Hauki Susanna

piano

 

Halonen Jenni

huilu

 

Jokihaara Harri

saksofoni

 

Jämsen Pieta

laulu, kuorot


Olen Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta vuonna 2014 valmistunut musiikin maisteri ja aineenopettaja. Olen myös laulaja-lauluntekijä ja säveltänyt musiikkia koko ikäni. Toimin Pirkan opistossa pianon vapaan säestyksen ja improvisoinnin tuntiopettajana. Pianon ja pop/jazz-laulun opetuksen lisäksi johdan popkuoroa, jolle myös sovitan ohjelmiston

 

Mielestäni tärkeintä musiikinopetuksessa on innostavan ja turvallisen ilmapiirin luominen, jotta jokainen löytäisi oman tapansa tehdä musiikkia ja ilmaista itseään. Pyrin positiivisuuteen, ja kannustan keskusteluun, spontaaniin improvisointiin ja heittäytymiseen. Tuen pitkäjänteistä musiikin opiskelua välillä haastaen, välillä lempeästi kannatellen.

 

Jokainen oppilas on erilainen ja erityinen. Parasta ovat ne hetket, kun oppilas ylittää itsensä, oivaltaa uutta tai innostuu! Musiikin voima on valtava. Musiikissa on kaikki.

 

Kallasjoki Olavi

käyrätorvi

 

Kankaanpää Tuomas

trumpetti

 

Karppi Kimmo

kitara

 

Kemi Vesa

piano

 

Kuusirati Irene

piano

 

Kyykoski Johanna

laulu

Johanna Kyykoski

Olen Emma-palkittu muusikko, laulaja sekä laulupedagogi. Pirkan Opistossa toimin laulunopettajana Pirkkalan toimipisteellä. Olen valmistunut Kotkasta Kymen konservatoriolta yhtye-orkesteri muusikoksi (2008) sekä Kuopiosta Savonia ammattikorkeakoulusta pop/jazz laulunopettajaksi (2014). Opintoihini sisältyi vaihtovuosi Tanskassa, Aarhusin Musiikki-Akatemialla. 

 

Matkan varrella olen saanut opetusta lukuisilta eri laulunopettajilta sekä lisäkouluttautunut mm. CVT - ja Estill- tekniikoiden kursseilla.

 

Minulla on 10-vuoden kokemus kansainvälisiltä lavoilta sekä kiertävän muusikon elämästä A Cappella- yhtye Tuulettaren kanssa. Olen konsertoinut muun muassa Japanissa, Intiassa, Australiassa sekä Chilessä! Lisäksi olen toiminut solistina useissa eri kokoonpanoissa ja orkestereissa, säveltänyt ja kirjoittanut lyriikoita, sekä tehnyt taustalaulajan töitä. 

 

Olen opettanut laulua sekä vetänyt erilaisia kursseja vuodesta 2014. Opetuksessani hyödynnänkin kaikkea vuosien varrella oppimaani hiljaista tietoa:

Tervettä ja soivaa äänenkäyttöä, erilaisia laulutekniikoita, jännittämiseen ja esiintymiseen liittyviä asioita, kehon hyödyntämistä sekä ääniongelmien ratkomista.

 

Hypätään pintaa syvemmälle ja etsitään sinun oma äänesi ja tapasi laulaa. Nautitaan laulamisesta ja tutkitaan tunteita, joita laulaminen meille tarjoaa!

www.johannakyykoski.fi

 

Kämäri Pekka

sähkökitara

 

Laakso Katri

puhaltimet

 

Opetan maailman parasta soitinta klarinettia ja tarvittaessa myös saksofonia, jos syystä tai toisesta saksofoniopettajan aikatauluihin ei mahdu. Lisäksi johdan Pirkkalan Puhallinorkesteria ja Nokia/Pirkkala B-puhallinorkesteria.

 

Olen rauhallinen mutta iloinen persoona, jolle musiikki on kaikissa muodoissaan suuri osa elämää. Suoritin pedagogisen tutkinnon Kuopiossa (Savonia AMK) ja esittävän säveltaiteen tutkinnon Tampereella (TAMK). Opetustyön parhaat puolet ovat kun oppilaat nauttivat soittamisesta ja lähtevät soittotunnilta hymyillen, sekä joka kerta kun saan nähdä oppilaiden kasvua ja edistymistä. Tärkeää minulle on opetuksen ohella myös oma soitto ja esiintyminen, musisoin säännöllisesti esim. Suomen Puhallinsinfonikoissa sekä kamarimusiikkiyhtyeessä trio KAH.

 

http://www.fswp.fi/

https://m.facebook.com/klarinettiKatri

 

Laakso Sanna

musiikin hahmottaminen

 

Laiho Noora

kantele

 

Leijo Eeva

sello

 

Leinonen Veera

huilu

 

Markin Jennifer

laulu

 

Martikainen Ninni

pianonsoitto, laulu ja kuorot

 

Helsingin Sibelius-Akatemiasta musiikkikasvatusosastolta valmistunut musiikin maisteri, sisältäen opettajan pedagogiset opinnot Helsingin yliopistossa.

Esiintyen ja opettaen toiminut 1990-luvun alusta musiikin eri kentillä. Työtehtäviä mm. TTT:llä, TV:ssä, jazz-klubeilla - laulusolistina, pianistina, taustakuorolaisena, tanssijana, säveltäjänä ja pedagogina.

 

Pop/jazz-musiikin parissa olen ollut leijonan osa työstäni, vaikka koulutukseni aikoinaan painottui vahvasti klassiseen pianonsoittoon ja -lauluun. Nykyisessä opetustyössä nämä genrejen väliset raja-aidat on hyvä tiedostaa, vaikka ne on sopivasti laitettu kallelleen jo aikoja sitten. Klassisessa- sekä pop-laulussa on enemmän yhteisiä elementtejä kuin niitä erottavia tekijöitä.  Albertin bassoa on hyödyllistä harjoittaa pop-pianistiksikin pyrkivän vasurilla!

 

Musiikin iloa olisi joka tunnilla hyvä saavuttaa edes tuokio, mieluummin enemmänkin! Yksityiskohtien hiominen on tärkeää, mutta niihin ei juututa 100% ajasta.

Tärkeintä on kuitenkin Ihmisenä oleminen. Esimerkiksi usein toistuu tilanne, että oppilas onkin oikeassa ja minä väärässä. Tämä on vapauttavaa sekä minulle että oppilaalle. Virheet eivät haittaa!

 

Ninni myös somessa & verkkosanakirjassa:

https://fi-fi.facebook.com/NinniMartikaine/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ninni_Martikainen

 

Mustakallio Antti

oboe

 

Mäkimattila Taru

harmonikka

 

Mäkinen Emmi-Sofia

laulu, musiikin hahmottaminen

 

Niemi Ilmari

lyömäsoittimet

 

Peippo Juuso

klassinen kitara

 

Pesonen Anna

piano

 

Rajamäki Marjaterttu

laulu

 

Rantanen Sallamaria

piano

 

Ronimus Akseli

lyömäsoittimet

 

Ronimus Niko

lyömäsoittimet

 

Kasvoin Kuopiossa Pohjantien Puhallinorkesterien ja Big Bandin riveissä. Konservatorion soittotunneilla sekä sinfoniaorkesterissa pääsin taasen toteuttamaan klassista musiikkia. Myöhemmin suoritin ammattiopinnot Tampereen konservatoriossa.

 

Monipuolinen musiikin tekeminen on aina ollut minulle tärkeää! Klassinen, rock, pop, folk, jazz, tanssimusiikki eri muodoissaan ovatkin työllistäneet minua vuosien varrella muusikkona. Lyömäsoittimet on laaja soitinryhmä! Eri soittimien ja tyylilajien hallitseminen vaatii jatkuvaa opiskelua ja se juuri tekee lyömäsoittimien soitosta hienoa! Erilaisten sointivärien, soundien, etsiminen on myös jatkuva seikkailu...

 

Minusta yksi ihmisyyden tärkeä ominaispiirre on tiedon ja perinteiden siirtäminen seuraaville ikäpolville. On kunnia-asia saada olla osa tätä jatkumoa. Kukin oppilas saa taitojen karttuessa aina vaan lisää välineitä itsensä ilmaisemiseen. Sitä kautta uskon myös itsetunnon ja positiivisen minäkuvan kehittyvän. Tällaisten kehitystarinoiden seuraaminen on opettajalle hyvin palkitsevaa ja motivoivaa!

 

Ruohotie Jarkko

sähkökitara

 

Sarjasto Meeri

laulu

 

Siiskonen Pekka

klassinen kitara

 

Szalay István

viulu

Valmistuin musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian solistiselta osastolta vuonna 2008.

Opetusurani aloitin Itä-Helsingin musiikkiopistossa vuonna 1998, jossa opetin vuoteen 2010.

Olen opettanut viulunsoittoa Pirkan Opistossa vuodesta 2012.

Opetustyöni lisäksi olen mm. toiminut Helsingin kaupunginteatterin konserttimestarina vuosina 1996-2004.

Toisena päätyönäni olen työskennellyt Tampere Filharmoniassa vuodesta 2002.

Vuonna 2014 perustin ystävieni kanssa Tampere Pops- viihdeorkesterin.

 

Tervetuloa tunneille!

 

https://tamperepops.fi/

 

 

Varvio Sami

harmonikka

 

Vellacott Teresa

musiikin hahmottaminen

 

Viljanen-Konttinen Karela

piano

 

Vähänen Susanna

musiikin hahmottaminen

 

Wirkkula Tuuli

piano

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Koulutuspäällikkö

Anna Major

Puhelin 040 133 4244

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Samuliina Tukiainen

Puhelin 040 133 4224

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko