Opettajat

Etusivu » Musiikkiopisto » Opettajat

 

 

Erdős Katalin

viulu

 

Hauki Susanna

piano

 

 

 

Jelys Jutta

klarinetti ja puhallinorkesterit

 

Jokihaara Harri

saksofoni

 

Kallasjoki Olavi

käyrätorvi ja puhallinorkesteri

 

Kankaanpää Tuomas

trumpetti

 

Karppi Kimmo

kitara

 

Kemi Vesa

piano

 

 

Kivenkorva Sari

varhaisiän musiikkikasvatus (muskari)

 

Kotiranta Titta

piano

 

Kuusirati Irene

piano

 

Kyttänen Enni

laulu (RM)

 

Kyykoski Johanna

laulu

Johanna Kyykoski

Olen Emma-palkittu muusikko, laulaja sekä laulupedagogi. Pirkan Opistossa toimin laulunopettajana Pirkkalan toimipisteellä. Olen valmistunut Kotkasta Kymen konservatoriolta yhtye-orkesteri muusikoksi (2008) sekä Kuopiosta Savonia ammattikorkeakoulusta pop/jazz laulunopettajaksi (2014). Opintoihini sisältyi vaihtovuosi Tanskassa, Aarhusin Musiikki-Akatemialla. 

 

Matkan varrella olen saanut opetusta lukuisilta eri laulunopettajilta sekä lisäkouluttautunut mm. CVT - ja Estill- tekniikoiden kursseilla.

 

Minulla on 10-vuoden kokemus kansainvälisiltä lavoilta sekä kiertävän muusikon elämästä A Cappella- yhtye Tuulettaren kanssa. Olen konsertoinut muun muassa Japanissa, Intiassa, Australiassa sekä Chilessä! Lisäksi olen toiminut solistina useissa eri kokoonpanoissa ja orkestereissa, säveltänyt ja kirjoittanut lyriikoita, sekä tehnyt taustalaulajan töitä. 

 

Olen opettanut laulua sekä vetänyt erilaisia kursseja vuodesta 2014. Opetuksessani hyödynnänkin kaikkea vuosien varrella oppimaani hiljaista tietoa:

Tervettä ja soivaa äänenkäyttöä, erilaisia laulutekniikoita, jännittämiseen ja esiintymiseen liittyviä asioita, kehon hyödyntämistä sekä ääniongelmien ratkomista.

 

Hypätään pintaa syvemmälle ja etsitään sinun oma äänesi ja tapasi laulaa. Nautitaan laulamisesta ja tutkitaan tunteita, joita laulaminen meille tarjoaa!

www.johannakyykoski.fi

 

Kämäri Pekka

sähkökitara

 

Laakso Sanna

musiikin hahmottaminen

 

Leijo Eeva

sello ja Minijouset

 

Leinonen Veera

huilu

 

Markin Jennifer

laulu

 

Martikainen Ninni

pianonsoitto, laulu ja kuorot

 

Helsingin Sibelius-Akatemiasta musiikkikasvatusosastolta valmistunut musiikin maisteri, sisältäen opettajan pedagogiset opinnot Helsingin yliopistossa.

Esiintyen ja opettaen toiminut 1990-luvun alusta musiikin eri kentillä. Työtehtäviä mm. TTT:llä, TV:ssä, jazz-klubeilla - laulusolistina, pianistina, taustakuorolaisena, tanssijana, säveltäjänä ja pedagogina.

 

Pop/jazz-musiikin parissa olen ollut leijonan osa työstäni, vaikka koulutukseni aikoinaan painottui vahvasti klassiseen pianonsoittoon ja -lauluun. Nykyisessä opetustyössä nämä genrejen väliset raja-aidat on hyvä tiedostaa, vaikka ne on sopivasti laitettu kallelleen jo aikoja sitten. Klassisessa- sekä pop-laulussa on enemmän yhteisiä elementtejä kuin niitä erottavia tekijöitä.  Albertin bassoa on hyödyllistä harjoittaa pop-pianistiksikin pyrkivän vasurilla!

 

Musiikin iloa olisi joka tunnilla hyvä saavuttaa edes tuokio, mieluummin enemmänkin! Yksityiskohtien hiominen on tärkeää, mutta niihin ei juututa 100% ajasta.

Tärkeintä on kuitenkin Ihmisenä oleminen. Esimerkiksi usein toistuu tilanne, että oppilas onkin oikeassa ja minä väärässä. Tämä on vapauttavaa sekä minulle että oppilaalle. Virheet eivät haittaa!

 

Ninni myös somessa & verkkosanakirjassa:

https://fi-fi.facebook.com/NinniMartikaine/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ninni_Martikainen

 

Mustakallio Antti

oboe

Antti Mustakallio, oboe

Opiskelin oboen soittoa Sibelius-Akatemiassa Jouko Teikarin ja Jorma Valjakan johdolla ja valmistuin sieltä musiikin maisteriksi tammikuussa 2010. Orkesterimuusikkona olen soittanut konsertteja Keski-Pohjanmaan kamariorkesterissa, Pori Sinfonietassa sekä Joensuun ja Mikkelin kaupunginorkestereissa. Olen opettanut oboensoittoa aiemmin Keskisen-Uudenmaan, Savonlinnan ja Pietarsaaren musiikkiopistoissa sekä Keski-Pohjanmaan ja Oulun konservatorioissa. Aloitin työt Tampereen konservatoriossa vuonna 2013 ja Pirkan opistossa syksyllä 2023. Opetustyöni ohella soitan konsertteja toisinaan Pyynikki Sinfonian ja Suomalaisten puhallinsinfonikkojen (FSWP) kanssa. Minulle opetustyössä on tärkeää luoda hyvä yhteys oppilaaseen ja kannustaa ja innostaa häntä oppimaan soittamista hänen omien kykyjensä mukaan.

 

Mäenpää Emma

viulu,  Juniorijouset ja varhaisiän musiikkikasvatus (muskari)

 

Mäkimattila Taru

harmonikka

 

Mäkinen Emmi-Sofia

laulu, musiikin hahmottaminen

 

Niemi Ilmari

lyömäsoittimet

 

Peippo Juuso

klassinen kitara

 

Pesonen Anna

piano

 

Rajamäki Marjaterttu

laulu

 

Rantanen Sallamaria

piano

 

Ronimus Akseli

lyömäsoittimet

 

Ronimus Niko

lyömäsoittimet

 

Kasvoin Kuopiossa Pohjantien Puhallinorkesterien ja Big Bandin riveissä. Konservatorion soittotunneilla sekä sinfoniaorkesterissa pääsin taasen toteuttamaan klassista musiikkia. Myöhemmin suoritin ammattiopinnot Tampereen konservatoriossa.

 

Monipuolinen musiikin tekeminen on aina ollut minulle tärkeää! Klassinen, rock, pop, folk, jazz, tanssimusiikki eri muodoissaan ovatkin työllistäneet minua vuosien varrella muusikkona. Lyömäsoittimet on laaja soitinryhmä! Eri soittimien ja tyylilajien hallitseminen vaatii jatkuvaa opiskelua ja se juuri tekee lyömäsoittimien soitosta hienoa! Erilaisten sointivärien, soundien, etsiminen on myös jatkuva seikkailu...

 

Minusta yksi ihmisyyden tärkeä ominaispiirre on tiedon ja perinteiden siirtäminen seuraaville ikäpolville. On kunnia-asia saada olla osa tätä jatkumoa. Kukin oppilas saa taitojen karttuessa aina vaan lisää välineitä itsensä ilmaisemiseen. Sitä kautta uskon myös itsetunnon ja positiivisen minäkuvan kehittyvän. Tällaisten kehitystarinoiden seuraaminen on opettajalle hyvin palkitsevaa ja motivoivaa!

 

Ruohotie Jarkko

sähkökitara

 

Salonen Anna 

varhaisiän musiikkikasvatu (muskari)

 

Siiskonen Pekka

klassinen kitara

 

Szalay István

viulu

Valmistuin musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian solistiselta osastolta vuonna 2008.

Opetusurani aloitin Itä-Helsingin musiikkiopistossa vuonna 1998, jossa opetin vuoteen 2010.

Olen opettanut viulunsoittoa Pirkan Opistossa vuodesta 2012.

Opetustyöni lisäksi olen mm. toiminut Helsingin kaupunginteatterin konserttimestarina vuosina 1996-2004.

Toisena päätyönäni olen työskennellyt Tampere Filharmoniassa vuodesta 2002.

Vuonna 2014 perustin ystävieni kanssa Tampere Pops- viihdeorkesterin.

 

Tervetuloa tunneille!

 

https://tamperepops.fi/

 

 

Varvio Sami

harmonikka

 

Vellacott Teresa

musiikin hahmottaminen

 

 

Vähänen Susanna

musiikin hahmottaminen ja varhaisiän musiikkikasvatus (muskari)

 

Wirkkula Tuuli

piano

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Koulutuspäällikkö

Anna Major

Puhelin 040 133 4244

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Samuliina Tukiainen

Puhelin 040 133 4224

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko