Tietoa pirkan opistosta

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta

Pirkan opiston kansalaisopistossa voit oppia uusia tietoja ja taitoja minkä ikäisenä tahansa. Voit opiskella taideaineita, kädentaitoja, musiikkia, kieli- ja kirjallisuuskursseja, kotitaloutta, liikuntaa, tietotekniikkaa ja paljon muuta. Voit myös tulla avoimille, ilmaisille yleisöluennoille. Opistossa toimii myös Kuvataidekoulu, Musiikkiopisto, Tanssikoulu, Teatterikoulu ja Mediataidekoulu. Niissä voit opiskella taiteen perusopetuksen mukaan pitkäjänteisesti ja tasolta toiselle edeten.

 

Pirkan opisto on eräs maamme suurimmista kansalaisopistoista. Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Vesilahden kuntien muodostama oppilaitos järjestää yleissivistävää ja harrastuksia tukevaa koulutusta sekä taiteen perusopetuksen opetuspalveluja neljään opiston jäsenkuntaan.

 

Nokian kaupunki toimii Pirkan opiston vastuukuntana. Opisto on Nokian kaupungin sivistyspalveluihin kuuluva vapaan sivistystyön oppilaitos. Opiston hallintoelimenä toimii Pirkan opiston jaosto, johon jäsenkunnat ovat nimenneet edustajansa.

 

Opistossa on vuosittain noin 47 000 oppituntia, 1900 kurssia, 600 musiikin yksilöopiskelijaa, ja noin 24 000 kurssilaista.

 

Opisto järjestää myös toiveiden mukaan räätälöityä tilauskoulutusta.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko