Piano

Etusivu » Musiikkiopisto » Yksilöopetus: opettajat ja soittimet » Piano

Jämsén Pieta 

Piano ja laulu (popjazz)

Lempäälä

 

Pieta Jämsen


Olen Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta vuonna 2014 valmistunut musiikin maisteri ja aineenopettaja. Olen myös laulaja-lauluntekijä ja säveltänyt musiikkia koko ikäni. Toimin Pirkan opistossa pianon vapaan säestyksen ja improvisoinnin tuntiopettajana. Pianon ja pop/jazz-laulun opetuksen lisäksi johdan popkuoroa, jolle myös sovitan ohjelmiston

 

Mielestäni tärkeintä musiikinopetuksessa on innostavan ja turvallisen ilmapiirin luominen, jotta jokainen löytäisi oman tapansa tehdä musiikkia ja ilmaista itseään. Pyrin positiivisuuteen, ja kannustan keskusteluun, spontaaniin improvisointiin ja heittäytymiseen. Tuen pitkäjänteistä musiikin opiskelua välillä haastaen, välillä lempeästi kannatellen.

 

Jokainen oppilas on erilainen ja erityinen. Parasta ovat ne hetket, kun oppilas ylittää itsensä, oivaltaa uutta tai innostuu! Musiikin voima on valtava. Musiikissa on kaikki.

 

 

Kemi Vesa

Piano

Pirkkala ja Nokia

 

Kemi Vesa

 

 

Kuusirati-Mäkipää Irene

Lempäälä ja Vesilahti

 

Viljanen-Konttinen Karela

Piano

Nokia

 

Olen valmistunut Kuopion konservatoriosta ja sen jälkeen olen toiminut monilla eri paikkakunnilla pianonsoitonopettajana. Kymmenen vuoden ajan pidin myös omaa pianokoulua Jyväskylässä.

 

Nuottikirjoituksen problematiikka on kiinnostanut minua aina ja siksi olenkin kehittänyt kymmenien vuosien aikana oman opetus- ja nuotinlukumenetelmän. Ilokseni tämä Piano Spectra -menetelmä voitti 1. palkinnon valtakunnallisessa keksintökilpailussa v. 2007.

 

Musiikin opettaminen ja musiikki on ollut minulle aina ilon aihe ja tätä iloa haluaisin oppilaisiin tartuttaa.

 

 

Wirkkula Tuuli

Piano ja säestys

Lempäälä, Pirkkala ja Nokia

 

Olen työskennellyt Pirkan opistossa pianonsoiton opettajana, säestäjänä sekä pianistien yhteismusisoinnin ohjaajana vuodesta 2015 alkaen.

 

Olen valmistunut musiikkipedagogiksi (AMK) vuonna 2005 ja muusikoksi (AMK) vuonna 2007. Pedagogisia täydennysopintoja olen suorittanut Sibelius-Akatemian täydennyskoulutuskeskuksessa vuosina 2007-2012.

 

Muusikkona olen toiminut aktiivisesti erityisesti vokaalimusiikin saralla. Opistotyön ohella työskentelen Tampereen Filharmonisen kuoron, Tampereen oopperakuoron sekä Harjun kamarikuoron harjoituspianistina. Ehkä siksi laulan ja laulatan myös opetustyössäni: olen pitänyt opistossa niin lasten oopperakurssia kuin lasten ja nuorten laulustudiotakin. Sen lisäksi osa piano-oppilaistani laulaa säännöllisesti itseään säestäen soittotunneillaan.

 

Tunneillani on rento, hauska ja välitön tunnelma. Jos läksyt on jollakin tunnilla unohtunut - improvisoidaan!  

 

Hauki Susanna 

Piano ja säestys

Lempäälä ja Vesilahti

 

 

Rantanen Sallamaria

Piano

Pirkkala

 

 

Pesonen Anna

Piano (rytmimusiikki)
Lempäälä

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko