Mediataidekoulu

Etusivu » Mediataidekoulu

Tervetuloa opiskelemaan mediataidetta!

 

 

 

 

 

Hakuaika elokuussa alkaviin opintoihin on huhtikuussa. Ympäri vuoden voit tiedustella vapaita paikkoja, sillä ryhmissä on usein tilaa. Ota yhteyttä toimistosihteeriin: kaija.tomperi@nokiankaupunki.fi

 

Voit opiskella median, tietotekniikan ja viestinnän kursseja myös vapaatavoitteisesti kansalaisopiston puolella. Katso kurssit täältä >>

 

 

Kiinnostaako elokuvan tai animaation teko? Entä koodaus, pelit ja valokuvaus?

 

Mediataiteissa teet teoksia kameroilla, tableteilla, tietokoneilla ja muilla digitaalisilla laitteilla perinteisiä kädentaitoja unohtamatta. Opetus on aina ikätasolle sopivaa. Leikin, harjoittelun ja uteliaan kokeilun avulla käyt läpi eri aiheiden tärkeimmät periaatteet: elokuvan käsikirjoituskesta sen kuvaamiseen, robotin rakentamisesta sen koodaukseen ja lautapelin suunnittelusta sen pelaamiseen. Projekteja toteutetaan myös yhteistyössä opiston muiden taideaineiden ryhmien kanssa. Kiehtovaa, eikö totta!

 

Mediataidetta voit opiskella yleisen oppimäärän mukaan Nokialla ja Pirkkalassa.

 

Mediataiteen opetusta on tarjolla lapsille ja nuorille (noin 10-15 v) taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaan.

 
Opetus on taiteen perusopetusta
 

Pirkan opiston taidekouluissa opiskellaan taiteen perusopetuslain mukaisesti. Opiskelu etenee vuosittain tasolta toiselle opetussuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden mukaan.

 

Taiteen perusopetus on paikallisissa taidekouluissa vapaa-ajalla annettavaa taidekasvatusta. Se on tavoitteellista, ikätasolle sopivaa ja sitä antavat alan koulutetut ammattilaiset. Opetusta on tarjolla laajasti Suomessa ja oppilaaksi pääsee matalalla kynnyksellä.


Taiteen perusopetuksessa voit keskittyä oman kiinnostuksesi mukaiseen taiteenlajiin. Saat myös valmiuksia ammatillisiin ja korkea-asteen opintoihin.

 

 

Haluatko tutustua lisää mediataiteisiin?

 

Käy katsomassa lisää mediataiteen töitä Mediamoottorin sivuilta >>. Mediamoottori on mediataidekoulujen yhteinen galleria verkossa.

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Virpi Timonen

p. 040 133 4216

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Kaija Tomperi

p. 040 133 4223

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko