Hakeminen teatterikouluun

Etusivu » Teatterikoulu » Hakeminen teatterikouluun

Kysy vapaita paikkoja elokuussa alkaviin opintoihin


Hakuaika elokuussa 2022 alkaviin opintoihin oli huhtikuussa 2022. Voit silti tiedustella vapaita paikkoja, sillä monessa ryhmässä on vielä tilaa. Ota  yhteyttä teatterikoulun toimistosihteeriin: tarja.korpela@nokiankaupunki.fi.

 

 

Hakuaika on huhtikuussa
 

Uusien oppilaiden hakuaika teatterikouluun on huhtikuussa. Lukuvuosi alkaa elokuussa.

 

Elokuussa 2022 alkaviin lasten ja nuorten teatteritaiteen perusopintoihin voivat hakea 2014-2015 syntyneet lapset.  Tästä alkaa teatteritaiteen opintopolku Pirkan opistossa. Myös 8-16-vuotiaat lapset ja nuoret voivat hakea opintopaikkaa huhtikuun haussa ja kysyä mahdollisia paikkoja ympäri vuoden toimistosihteeri Tarja Korpelalta, p. 040 133 4217, tarja.korpela@nokiankaupunki.fi. 

 

Aikuiset voivat hakea teatterikoulun "Opistoteatteriin", jossa opiskellaan taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaan.

 

 

Oppilasvalinnat
 

Kesäkuussa vahvistamme oppilasvalinnat sekä lasten, nuorten että aikuisten teatterikouluun.

 

Lähetämme valituille oppilaille tiedon opintopaikan saamisesta ja opintojen aikatauluista kesäkuussa. Olemme yhteydessä myös siinä tapauksessa, jos emme nyt voi tarjota aloituspaikkaa ja saat varasijapaikan. Varasijalla oleville hakijoille on tarjolla useita tiiviskursseja Pirkan opiston kansalaisopiston puolella. Ohjaamme mielellämme kaikki halukkaat innostavien opintojen äärelle Pirkan opistossa.

 

 

Opinnot alkavat elokuussa 
 

Opetus alkaa 22.8. uusille ja vanhoille oppilaille. Sekä syksyllä että keväällä on 14 opetuskertaa.

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko