Tanssikoulu

Etusivu » Tanssikoulu

Mitä on tanssitaiteen perusopetus?

Pirkan opisto tarjoaa Pirkkalassa ja Nokialla tanssitaiteen perusopetusta lapsille ja nuorille baletista ja nykytanssi/jazzista. Se on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää opiskelua. Lasten tanssinopetuksessa tärkeintä on tanssin ilo, ja pienten lasten opetuksessa korostuu leikinomaisuus, oman tanssi-innostuksen herättäminen ja luovuus.

 

Mitä lajeja on tarjolla?

Suuntautua voit joko balettiin tai nykytanssi/jazziin. Lisäksi tarjolla on sivuaineryhmiä showtanssista, lyricalista sekä tiiviskursseja vuosittain vaihtuvista katutanssilajeista, kuten dancehallista, hip hopista ja housesta.

 

Hakuaika

Varsinainen hakuaika tanssitaiteen perusopintoihin on helmi-toukokuussa hakulomakkeella. Toukokuussa muodostetaan ryhmät ja kesäkuussa julkistetaan syksyn lukujärjestys.  Opinnot alkavat elokuussa. Opintoihin voi hakeutua myös keskellä lukuvuotta. Ota tällöin yhteyttä toimistolle, niin etsitään teille sopiva ryhmä.

 

Opintojen kesto

Opinnot kestävät keskimäärin kuusi vuotta. Yleensä tanssitaiteen perusopinnot aloitetaan noin 7-vuotiaana. Alle kouluikäisille tarjolla on lastentanssiryhmiä tai lapsi-aikuinen-ryhmiä. Katso, miten pääset mukaan mukavan ja antoisan harrastuksen pariin!

 

Kansalaisopiston tanssikurssit ja ryhmät lapsille ja aikuisille

Tanssia voit harrastaa myös vapaatavoitteisesti kansalaisopiston puolella. Kansalaisopiston tanssikurssit näet täältä. Kansalaisopiston tanssikursseille ilmoittautuminen alkaa elokuussa.

Opintoneuvonta ja suunnittelu

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi