Tanssikoulu

Etusivu » Tanssikoulu

Tervetuloa Pirkan opiston tanssikouluun!

 

 

 

 

Tanssiessa sukellat maailmaan, jossa yhdistyvät liikkuminen, luovuus, visuaalisuus ja koko musiikin maailma. Tanssiopintojen parissa opit ilmaisemaan itseäsi tanssin avulla ja etenet taidoissasi ammattitaitoisen opettajan johdolla mukavassa porukassa. Tanssiopinnot opettavat myös ryhmässä toimimisen taitoja kaikenikäisille lapsille.

 

Meillä voit opiskella mm. lastentanssia, balettia, show-, jazz- ja nykytanssia. Tarjolla on myös vierailevien opettajien tiiviskursseja esimerkiksi katutanssilajeista. Kevät- ja joulunäytöksissä koko tanssikoulun väki pääsee esiintymään yhdessä. Silloin tällöin vierailemme esiintymässä myös palvelutaloissa, kirjastoissa, tapahtumissa, kisoissa ja katselmuksissa. Esiintymiset ovat elämyksiä, joita muistellaan vielä pitkään ja niissä syntyvä yhteishenki on vertaansa vailla.

 

 

Missä opetusta on tarjolla?

 

Tanssia voit opiskella Nokialla ja Pirkkalassa.

 

Tanssinopetusta on tarjolla lapsille ja nuorille taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaan.

 

 

Milloin ja miten tanssikouluun voi hakea?

 

Hakuaika elokuussa alkaviin opintoihin on huhtikuussa. Voit keskellä lukuvuottakin tiedustella vapaita paikkoja, sillä joissain ryhmissä on vielä tilaa. Ota yhteyttä toimistosihteeriin: tarja.korpela@nokiankaupunki.fi. Katso lisää hakemisesta täältä >>

 

Voit harrastaa tanssia myös kansalaisopiston puolella. Kansalaisopiston ryhmiin ilmoittaudutaan elokuussa ja kurssit alkavat pääsääntöisesti syyskuussa.

Katso kansalaisopiston tanssikurssit ja -ryhmät verkkokaupasta >>

 

 
Opetus on taiteen perusopetusta
 

Pirkan opiston taidekouluissa opiskellaan taiteen perusopetuslain mukaisesti. Opiskelu etenee vuosittain tasolta toiselle opetussuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden mukaan.

 

Taiteen perusopetus on paikallisissa taidekouluissa vapaa-ajalla annettavaa taidekasvatusta. Se on tavoitteellista, ikätasolle sopivaa ja sitä antavat alan koulutetut ammattilaiset. Opetusta on tarjolla laajasti Suomessa ja oppilaaksi pääsee matalalla kynnyksellä.


Taiteen perusopetuksessa voit keskittyä oman kiinnostuksesi mukaiseen taiteenlajiin. Saat myös valmiuksia ammatillisiin ja korkea-asteen opintoihin.

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Jutta Wrangen
puh. 040 133 4215

 

Asiakaspalvelu

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

puh. 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko