Tanssikoulu

Etusivu » Tanssikoulu

Tule tanssikouluun!

Pirkan opiston tanssikoulu tarjoaa taiteen perusopetuksen mukaista tanssiopetusta. Se on tavoitteellista ja tasokasta opetusta. Opetus etenee tasolta toiselle lapsen taitojen karttuessa. Tärkeintä on lapsen oma ilo ja innostus, ja ikätason mukainen harjoittelu.

 

Opetusta on Pirkkalassa ja Nokialla baletista ja nykytanssi/jazzista. Lisäksi on showtanssia, lyricalia sekä tiiviskursseja vuosittain vaihtuvista katutanssilajeista, kuten dancehallista, hip hopista, commercialista ja housesta.

 

Hakuaika syksyllä 2019 alkaviin tanssin perusopintoihin on 1.4.-31.5.2019.

Kesäkuussa julkistetaan syksyn lukujärjestys. Opinnot alkavat elokuussa. Opintoihin voi hakeutua myös keskellä lukuvuotta. Ota yhteyttä toimistolle, niin etsitään sinulle sopiva ryhmä.

 

Opinnot kestävät keskimäärin kuusi vuotta. Yleensä tanssitaiteen perusopinnot aloitetaan noin 7-vuotiaana. Alle kouluikäisille suosittelemme lastentanssiryhmiä tai lapsi-aikuinen-ryhmiä. Katso, miten pääset mukaan mukavan ja antoisan harrastuksen pariin!

 

Kansalaisopiston tanssikurssit lapsille ja aikuisille

Kansalaisopiston tanssikurssit näet täältä. Kansalaisopiston tanssikursseille ilmoittautuminen alkaa elokuussa ja kevään kursseille tammikuussa. Vapautuneita paikkoja voit kysellä myös keskellä vuotta.

Opintoneuvonta ja suunnittelu

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Va. Tuottaja (tanssin tapahtumat)
Eveliina Kiukkonen
Puhelin 044 486 1062

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Sulje sivuvalikko