Tanssikoulu

Etusivu » Tanssikoulu

Tanssitaiteen perusopetusta Nokialla ja Pirkkalassa

Pirkan opisto tarjoaa Pirkkalassa ja Nokialla tanssitaiteen perusopetusta lapsille ja nuorille baletista ja nykytanssi/jazzista. Se on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää opiskelua.

 

Mitä lajeja on tarjolla?

Suuntautua voit joko balettiin tai nykytanssi/jazziin. Lisäksi tarjolla on sivuaineryhmiä showtanssista, lyricalista sekä tiiviskursseja vuosittain vaihtuvista katutanssilajeista, kuten dancehallista, hip hopista ja housesta.

 

Miten mukaan?

Varsinainen hakuaika tanssitaiteen perusopintoihin on kevättalvella hakulomakkeella. Toukokuussa muodostetaan ryhmät ja kesäkuussa julkistetaan syksyn lukujärjestys. Opinnot alkavat elokuussa. Opintoihin voi hakeutua myös keskellä lukuvuotta. Ota yhteyttä toimistolle, niin etsitään teille sopiva ryhmä.

Hakuaika syksyllä 2019 alkaviin tanssin perusopintoihin on 1.4.-31.5.2019.

 

Opintojen kesto

Opinnot kestävät keskimäärin kuusi vuotta. Yleensä tanssitaiteen perusopinnot aloitetaan noin 7-vuotiaana. Alle kouluikäisille suosittelemme lastentanssiryhmiä tai lapsi-aikuinen-ryhmiä. Katso, miten pääset mukaan mukavan ja antoisan harrastuksen pariin!

 

Kansalaisopiston tanssikurssit lapsille ja aikuisille

Tanssia voit harrastaa myös vapaatavoitteisesti kansalaisopiston puolella. Kansalaisopiston tanssikurssit näet täältä. Kansalaisopiston tanssikursseille ilmoittautuminen alkaa elokuussa.

Opintoneuvonta ja suunnittelu

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Sulje sivuvalikko