Peruutusehdot

Etusivu » Ohjeita opiskelijalle » Peruutusehdot

 

Peruutusehdot kansalaisopiston kursseilla

Milloin kurssi-ilmoittautumisen voi perua ja mitä se maksaa?

Jos perut ilmoittautumisesi
- viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkamista: peruminen on maksutonta.
- alle 7 vuorokautta ennen kurssin alkua: opisto veloittaa 20 eur (tai koko kurssimaksun, mikäli se on alle 20 eur).
- kurssin jo alettua: opisto veloittaa koko kurssimaksun.

Koko lukuvuoden kursseilla syyskauden ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätkaudella. Mikäli haluat keskeyttää koko lukuvuoden kurssin syyskauden jälkeen, sinun on peruttava kevätkauden ilmoittautuminen marraskuun loppuun mennessä. Kevätkauden kurssimaksu laskutetaan, mikäli osallistumista ei ole peruttu.

Huomioithan, että Pirkan opiston taiteen perusopetuksen opinnoissa sovelletaan erillisiä peruutusehtoja, jotka voit tarkistaa Musiikkiopiston, Tanssikoulun, Teatterikoulun, Kuvataidekoulun ja Mediataiteiden omilta sivuilta.

Jos haluat perua kurssi-ilmoittautumisen, toimi näin:

Jos ilmoittauduit kurssille netin kautta, olet saanut sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen. Yli 7 vuorokautta ennen kurssin alkua voit perua ilmoittautumisen netissä käyttämällä sähköpostitse saamaasi ilmoittautumistunnusta. Säilytä itselläsi tosite perumisesta.

Voit perua ilmoittautumisen myös
- sähköpostitse (pirkanopisto@nokiankaupunki.fi)
- puhelimitse (03 5652 2500)
- asioimalla opiston toimistossa tai palvelupisteissä

Huom! Ilmoittautumisen peruutusta ei voi tehdä opettajalle. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jääminen ei ole peruutus!

 

Opiston tekemät kurssiperuutukset

 

Opistolla on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Osallistujien vähimmäismäärä on yleensä 7-10 opiskelijaa kurssista riippuen. Mikäli olet jo maksanut kurssin, jonka opisto joutuu perumaan, kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä. Ota yhteyttä opiston toimistoon maksupalautuksesta sopimiseksi. Katso myös: Kurssin keskeyttäminen

Mikäli kurssin opettaja sairastuu, kurssille pyritään hankkimaan sijainen. Mikäli sijaisuutta ei voida järjestää, opisto voi joutua perumaan yksittäisiä kurssikertoja. Perutut kurssikerrat pyritään aina korvaamaan, mutta korvauskerta voidaan järjestää myös normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Korvauskertojen ajankohdista ja paikoista tiedotetaan erikseen. Opistolla on myös oikeus jättää toteuttamatta yksi kokoontumiskerta lukukaudessa.

Huom! Opisto tiedottaa kurssien tai yksittäisten kurssikertojen peruutuksista tekstiviestillä. Saat peruutustiedon, mikäli olet antanut matkapuhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko