Peruutusehdot

Etusivu » Ohjeita opiskelijalle » Peruutusehdot

Jos perut ilmoittautumisesi

  • Kun kurssin alkuun on 7 vuorokautta tai enemmän: peruminen on maksutonta.
  • Kun kurssin alkuun on vähemmän kuin 7 vuorokautta: opisto veloittaa 20 eur (tai koko kurssimaksun, jos se on alle 20 eur).
  • kurssin jo alettua: opisto veloittaa koko kurssimaksun.

Koko lukuvuoden kursseilla syyskauden ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa myös kevätkaudella eli sinun ei tarvitse ilmoittautua kevätlukukaudelle erikseen.

 

Jos et kuitenkaan halua osallistua kurssille enää kevätlukukaudella, peru kevätkauden ilmoittautuminen viimeistään marraskuun aikana. Kevätkauden kurssimaksu laskutetaan, jos osallistumista ei ole peruttu.

Pirkan opiston taidekouluissa eli taiteen perusopetuksen opinnoissa sovelletaan erillisiä peruutusehtoja, jotka voit tarkistaa Musiikkiopiston, Tanssikoulun, Teatterikoulun, Kuvataidekoulun ja Mediataidekoulun omilta sivuilta.

 


Näin perut ilmoittautumisesi kurssille

 


Huom! Ilmoittautumista ei voi perua opettajalle ilmoittamalla. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jääminen ei ole peruutus.

 

 

Opiston perumat kurssit

 

Opisto voi peruuttaa kurssin, jos kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Osallistujien vähimmäismäärä on yleensä 7-10 opiskelijaa kurssista riippuen. Jos olet jo maksanut kurssin, jonka opisto joutuu perumaan, kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä. Ota yhteyttä opiston toimistoon maksupalautuksesta sopimiseksi. Katso myös: Kurssin keskeyttäminen >>

 

 

Yksittäisten kurssikertojen peruuntuminen ja niiden korvaaminen


Jos kurssin opettaja sairastuu, kurssille pyritään hankkimaan sijainen. Jos sijaisuutta ei voida järjestää, opisto voi joutua perumaan yksittäisiä kurssikertoja.

 

Perutut kurssikerrat pyritään aina korvaamaan, mutta korvauskerta voidaan järjestää myös normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Korvauskertojen ajankohdista ja paikoista tiedotetaan erikseen. Opistolla on myös oikeus jättää toteuttamatta yksi kokoontumiskerta lukukaudessa.

Huom! Opisto tiedottaa kurssien tai yksittäisten kurssikertojen peruutuksista tekstiviestillä. Saat peruutustiedon, jos olet antanut matkapuhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko