Musiikkiopisto

Etusivu » Musiikkiopisto

Tervetuloa musiikkiopistoon! 

Häntien huisketta ja tassujen töminää! Taidekoulujen Eläinten karnevaali -teemaviikkoa vietettiin 15.-19.3.2021! Voit edelleen käydä tutustumassa taiteen perusopetuksen mielenkiintoiseen toimintaan kuvien, videoiden ja taidemakupalojen myötä! Lue lisää klikkaamalla tästä.

Meillä voit opetella laulamista tai soittamista. Eri soittimiin ja opiston musiikinopettajiin voit tutustua valikosta yksilöopetus-otsikon alla. 

 

Pirkan opiston musiikkiopistossa opiskellaan tavoitteellisesti edeten tasolta toiselle laajan oppimäärän mukaan. Musiikin taiteen perusopetus koostuu musiikin perusopinnoista ja niille rakentuvista syventävistä opinnoista. Tarvitset harrastusta varten oman soittimen, jonka hankinnassa soitonopettaja on mielellään apuna. Vapaana olevia vuokrasoittimia voi lisäksi tiedustella lukukauden alussa musiikin toimistosihteeriltä.


Kun opiskelet musiikkiopistossa, aluksi käyt kerran viikossa oman instrumentin soittotunnilla. Myöhemmin, kun opinnot etenevät, tulet tunnille kolme kertaa viikossa. Yksi kerta on oman soittimen soittotunti, ja kaksi kertaa on ryhmäopiskelua (musiikinhahmottamista ja yhteismusisointia). Lukuvuoteen kuuluu itsenäisen harjoittelun lisäksi konserttikäyntejä, esiintymisiä ja yhdessä soittamisen iloa. Tervetuloa mukaan!

Musiikkiopisto toimii Nokialla, Pirkkalalassa, Lempäälässä ja Vesilahdessa.

 

Tunnelmia lyömäsoittajien syksyn orkesterileiriltä: Uptown Funk (cover)

Lyömäsoittajien orkesterileiri onnistuneesti takana!

 

Meillä oli kova tarve pitkän kevään ja kesän jäljiltä päästä soittamaan yhdessä. Tavoitteenamme oli tutustua äänittämiseen, videointiin ja täysin uuteen kappaleeseen, sekä tietysti pitää hauskaa yhdessä soittaen. Tässä mielestäni onnistuimme!

Lyömäsoitinopettaja Ville Koppanen

Kappale: Mark Ronson - Uptown Funk

 

 

Kansalaisopiston musiikin opetus

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Oona Rosenlund

Puhelin 040 133 4244

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Samuliina Tukiainen

Puhelin 040 133 4224

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko