Siirry tekstisisältöön ›

Musiikkiopisto

Etusivu » Musiikkiopisto

Kiitos keväästä ja aurinkoista kesälomaa! Syyslukukautemme alkaa viikonloppuleirillä täynnä yhteismusisointia 15.-16.8. Katso oman ryhmäsi tiedot ilmoitustaululta ja ilmoittaudu mukaan!

 

Tervetuloa musiikkiopistoon! 

 

Meillä voit opetella laulamista tai soittamista. Eri soittimiin ja opiston musiikinopettajiin voit tutustua valikosta yksilöopetus-otsikon alla. 

 

Pirkan opiston musiikkiopistossa opiskellaan tavoitteellisesti edeten tasolta toiselle laajan oppimäärän mukaan. Musiikin taiteen perusopetus koostuu musiikin perusopinnoista ja niille rakentuvista syventävistä opinnoista. Tarvitset harrastusta varten oman soittimen, jonka hankinnassa soitonopettaja on mielellään apuna. Vapaana olevia vuokrasoittimia voi lisäksi tiedustella lukukauden alussa musiikkiopiston toimistosta.


Kun opiskelet musiikkiopistossa, aluksi käyt kerran viikossa oman instrumentin soittotunnilla. Myöhemmin, kun opinnot etenevät, tulet tunnille kolme kertaa viikossa. Yksi kerta on oman soittimen soittotunti, ja kaksi kertaa on ryhmäopiskelua (musiikinhahmottamista ja yhteismusisointia). Lukuvuoteen kuuluu itsenäisen harjoittelun lisäksi konserttikäyntejä, esiintymisiä ja yhdessä soittamisen iloa. Tervetuloa mukaan!

Musiikkiopisto toimii Nokialla, Pirkkalalassa, Lempäälässä ja Vesilahdessa.

 

Musiikkiopiston kevät on täyttynyt etäopetuksesta ja sen myötä myös kotikonserteista!

 

Lyömäsoitinopettajamme Ville Koppanen koosti musavideon kiitoksena omille oppilailleen etäkeväästä!

 

Ville Koppanen, kappale: Coldplay - Viva la Vida

Soittimina: marimba 2x, tamburiini, ksylofoni, kellopeli, patarummut, rumpusetti

 

 

Äitienpäivääkin vietettiin musisoinnin merkeissä! Voit katsoa tunnelmalliset esitykset alta:

 

Delta-Blues, Viola Käki, klarinetti

 

 

Äitienpäivän potpuri, Venla Patrikainen, trumpetti

 

 

 

 

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko