Hakeminen mediataidekouluun

Etusivu » Mediataidekoulu » Hakeminen mediataidekouluun

Kysy vapaita paikkoja elokuussa alkaviin opintoihin
 

Hakuaika elokuussa 2022 alkaviin opintoihin oli huhtikuussa 2022. Voit silti tiedustella vapaita paikkoja, sillä monessa ryhmässä on vielä tilaa. Ota  yhteyttä mediataidekoulun toimistosihteeriin: kaija.tomperi@nokiankaupunki.fi.

 

 

Hakuaika on huhtikuussa

 

Uusien oppilaiden hakuaika mediataidekouluun on huhtikuussa. Lukuvuosi alkaa elokuussa.

 

Lasten ja nuorten mediataidekoulun valmentaviin opintoihin Wattiviikareihin Nokialle ja Volttimonstereihin Pirkkalaan voivat hakea kaikki 2012-2014 syntyneet. Valmentavissa opinnoissa tutustutaan mediataiteen maailmaan leikkien, tutkien ja kokeillen monenlaisia eri välineitä.

 

Valmentava opetus antaa valmiuksia mediataidekoulussa opiskelemiseen.

 

Lasten ja nuorten mediataidekoulun perusteet -opintoihin voivat hakea 2010-2012 syntyneet. Perusteissa saat perustaidot mediataiteisiin. Luot itsellesi suhteen mediataiteisiin ja sitä kautta löydät oman äänesi taiteenalalta.

 

 

Kesäkuussa vahvistamme oppilasvalinnat

 

Lähetämme valituille oppilaille tiedon opintopaikan saamisesta ja opintojen aikatauluista kesäkuussa.

 

 

Opinnot alkavat elokuussa 

 

Lasten ja nuorten mediataiteen yleisen oppimäärän opetus alkaa 15.8. uusille ja vanhoille oppilaille. Sekä keväällä että syksyllä on 16 opetuskertaa. Oppitunti on 1,5 h mittainen. Mediataiteen jatko-opinnoissa opiskellaan 2 x 60 minuutin mittaista työpajatuntia viikossa.

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko