Vastuu kulttuurista

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Vastuullisuus » Vastuu kulttuurista

Oppimisen onnea ja aineettomia elämyksiä

 

Tarjoamme elämyksiä, jotka eivät synny ostamisesta ja omistamisesta vaan yhdessä luomisesta, kokemisesta ja oppimisesta.

 

Vaalimme kulttuurista kestävyyttä. Meille mahtuu moninaisuutta, haluamme vaalia omaa, paikallista kulttuuriperintöämme. Samalla pysymme avoimina ja oppimishaluisina muita kulttuureja ja kulttuurien muuttumista kohtaan.

 

Kielten aineryhmä tarjoaa kymmeniä eri vaihtoehtoja: espanjaa, italiaa, kreikkaa, viroa, saksaa, viittomakieltä ja paljon muuta. Samalla kun opit kieltä, sukellat kokonaisiin kulttuureihin, niiden historiaan ja nykypäivään.

 

Taiteen perusopetus Pirkan opiston musiikkiopistossa ja taidekouluissa tarjoaa polun elinikäiselle kulttuuri- ja taideharrastukselle. Kansalaisopiston kuorot ja yhtyeet antavat yhteisöllisen tavan ilmaista omaa kulttuuriperintöä ja opetella laulujen ja soiton kautta myös itselle vieraampien kulttuurien taustoja ja historiaa.

 

Tanssi, kuvataide, käsityöt ja teatteri tarjoavat kulttuurisen väylän ilmaista itseään tässä maailmassa - tänä aikana. Arvostamme yhdessäoloa ja yhteisöllisyyttä, mutta meillä on tilaa myös itsenäiselle opiskelulle ja ilmaisulle.

 

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme keskeinen arvopohja.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko