Hinnat

Etusivu » Tanssikoulu » Hinnat ja peruutusehdot

Tanssitaiteen perusopetuksen hinnat

 

Alkeistason ja perustason ryhmät (sis. keskimäärin 1-2 tanssituntia viikossa): 200 € / lukuvuosi. Laskutetaan kahdessa erässä 100 € syksyllä ja 100 € keväällä.

 

Jatkotason ja edistyneiden ryhmät (sis. keskimäärin 2-4 tanssituntia viikossa + tiiviskurssit): 440 € / lukuvuosi. Laskutetaan kahdessa erässä 220 € syksyllä ja 220 € keväällä.

 

Tiiviskurssit: Lukujärjestyksessä olevat tiiviskurssit sisältyvät lukuvuosimaksuun. Tiiviskursseille täytyy aina ilmoittautua etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse toimistosihteerille.

 

Laajan oppimäärän täydennysopinnot vanhoille opiskelijoille (sis. 2-4 tanssituntia viikossa + tiiviskurssit) * : 500 € / lukuvuosi. Laskutetaan kahdessa erässä 250 € syksyllä ja 250 € keväällä.

 

Lastentanssi ja lapsi-vanhempi-tanssi: Hinta ilmoitetaan kurssikohtaisesti.

 

 

* Laajan oppimäärän mukaisiin opintoihin ei enää oteta uusia opiskelijoita elokuusta 2018 alkaen. Laajan oppimäärän opintojen suorittaminen on mahdollista vain ennen 1.8.2018 aloittaneille opiskelijoille, jotka ovat syventävien opintojen vaiheessa.

 

Jos oppilas opiskelee useammassa Pirkan opiston taidekoulussa, lukuvuosimaksu maksetaan vain yhteen taidekouluun. Muiden taidelajien opinnoista maksetaan pelkkä kurssimaksu. Kysy lisätietoja toimistolta.

Sisaralennus 10 %.

 

 

Peruutusehdot

 

Osallistuminen perutaan ennen lukukauden alkua
Maksuton

 

Osallistuminen perutaan kuukauden sisällä opetuksen alkamisesta
20 €

 

Osallistuminen perutaan kuukauden jälkeen opetuksen alkamisesta
Koko lukukausimaksu

Sulje sivuvalikko