Hakeminen tanssikouluun

Etusivu » Tanssikoulu » Hakeminen tanssikouluun

Kysy vapaita paikkoja elokuussa alkaviin opintoihin

 

Hakuaika elokuussa alkaviin opintoihin on huhtikuussa. Voit silti tiedustella vapaita paikkoja, sillä monessa ryhmässä on vielä tilaa. Ota  yhteyttä tanssikoulun toimistosihteeriin: tarja.korpela@nokiankaupunki.fi.

 

 

Oppilasvalinnat ja lukujärjestykset

 

Lähetämme hakijoille sähköpostitse tiedon opintopaikan saamisesta ja opintojen aikatauluista kesäkuussa. Olemme yhteydessä myös siinä tapauksessa, jos emme nyt voi tarjota aloituspaikkaa ja saat varasijapaikan. Varasijalla oleville hakijoille on tarjolla useita ryhmiä ja kursseja Pirkan opiston kansalaisopiston puolella. Ohjaamme mielellämme kaikki halukkaat innostavien opintojen äärelle Pirkan opistossa.

 

Minkä ikäisenä voi hakea?

 

Vuosina 2016-2017 syntyneet

voivat hakea syksyllä 2024 alkaviin alkeisryhmiin, joista alkaa tanssiopintojen polku Pirkan opiston tanssikoulussa.

 

Suuntautumisvaihtoehtoina ovat

  • nykytanssi/jazz ja baletti Pirkkalassa
  • baletti Nokialla

Pidemmälle edenneille oppilaille on vuosittain tarjolla myös tiiviskursseja ja sivuaineita show-, jazz- ja nykytanssista sekä vuosittain vaihtuvista katutanssilajeista. Syys- ja kevätlukukaudet huipentuvat joulu- ja kevätnäytöksiin.

9-16-vuotiaat

voivat hakea tanssikouluun huhtikuussa ja kysyä mahdollisia vapaita paikkoja ympäri vuoden toimistosihteeri Tarja Korpelalta, p. 040 133 4217, tarja.korpela@nokiankaupunki.fi. 

 

2018 ja sitä myöhemmin syntyneet lapset

ovat tervetulleita kansalaisopiston lastentanssiryhmiin ja lapsi-vanhempi-ryhmiin. Niihin ilmoittaudutaan elokuussa kansalaisopiston puolella. Kansalaisopiston tarjonta löytyy kurssien verkkokaupasta >> sekä painetussa kurssiesitteestä, jonka digiversion löydät täältä >>

 

 

Lastentanssiryhmät

 

Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita lastentanssiryhmiin ja lapsi-aikuinen-ryhmiin. Lapsille tarkoitetut tanssiryhmät toimivat Pirkan opiston kansalaisopiston puolella.

katso lastentanssiryhmät kurssien verkkokaupasta >

 

 

Aikuisten tanssikurssit

 

Paritansseja, nykytanssia, showtanssia, aikuisbalettia, senioritanssia...  Jos myöhästyit syyskauden aloituksesta, tarjolla on myös keskellä vuotta alkavia tiiviskursseja. Voit kysellä vapautuneita paikkoja myös keskellä lukuvuotta tanssin toimistosihteeriltä, ks. yhteystiedot alta. Aikuisten tanssikurssit löydät Pirkan opiston kansalaisopiston verkkokaupasta.

katso kaikki tanssiryhmät ja -kurssit verkkokaupasta >

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Jutta Wrangen
puh. 040 133 4215

 

Asiakaspalvelu

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

puh. 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko