Hakeminen tanssikouluun

Etusivu » Tanssikoulu » Hakeminen tanssikouluun

Kysy vapaita paikkoja elokuussa alkaviin opintoihin

 

Hakuaika elokuussa 2022 alkaviin opintoihin oli huhtikuussa 2022. Voit silti tiedustella vapaita paikkoja, sillä monessa ryhmässä on vielä tilaa. Ota  yhteyttä tanssikoulun toimistosihteeriin: tarja.korpela@nokiankaupunki.fi.

 

 

Vuonna 2015 syntyneet voivat hakea syksyllä 2022 alkaviin alkeisryhmiin, joista alkaa tanssiopintojen polku Pirkan opiston Tanssikoulussa. Suuntautumisvaihtoehtoina ovat nykytanssi/jazz ja baletti Pirkkalassa ja baletti Nokialla. Pidemmälle edenneille oppilaille on vuosittain tarjolla myös tiiviskursseja ja sivuaineita show-, jazz- ja nykytanssista sekä vuosittain vaihtuvista katutanssilajeista. Syys- ja kevätlukukaudet huipentuvat joulu- ja kevätnäytöksiin.

Myös 8-16-vuotiaat lapset ja nuoret voivat hakea opintopaikkaa huhtikuun haussa ja kysyä mahdollisia paikkoja ympäri vuoden toimistosihteeri Tarja Korpelalta, p. 0401335217, tarja.korpela@nokiankaupunki.fi. 

 

2016 ja sitä myöhemmin syntyneet lapset ovat tervetulleita kansalaisopiston lastentanssiryhmiin ja lapsi-vanhempi-ryhmiin. Niihin ilmoittautuminen alkaa elokuussa kansalaisopiston puolella. Lastentanssiryhmät ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan netissä kesäkuussa sekä painetussa oppaassa, joka jaetaan elokuussa.

 

 

Hakuaika on huhtikuussa ja lukuvuosi alkaa elokuussa

 

Uusien oppilaiden hakuaika tanssikouluun on huhtikuussa. Lukuvuosi alkaa elokuussa.

 

Oppilasvalinnat ja lukujärjestykset
 

Lähetämme hakijoille tiedon opintopaikan saamisesta ja opintojen aikatauluista kesäkuussa. Olemme yhteydessä myös siinä tapauksessa, jos emme nyt voi tarjota aloituspaikkaa ja saat varasijapaikan. Varasijalla oleville hakijoille on tarjolla useita ryhmiä ja kursseja Pirkan opiston kansalaisopiston puolella. Ohjaamme mielellämme kaikki halukkaat innostavien opintojen äärelle Pirkan opistossa.

 

 

Lastentanssiryhmät

 

Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita lastentanssiryhmiin ja lapsi-aikuinen-ryhmiin. Lapsille tarkoitetut tanssiryhmät toimivat Pirkan opiston kansalaisopiston puolella.

SELAILE KURSSEJA TÄÄLTÄ

 

 

Nuorten tanssiryhmät

 

Nuoret harrastavat tanssia Pirkan opistossa pääasiassa tanssitaiteen perusopintojen parissa. Joihinkin ryhmiin voit ilmoittautua mukaan osallistumatta taiteen perusopetukseen. Tällaiset avoimet ryhmät on merkitty *merkillä. 16-vuotta täyttäneet tai samana vuonna täyttävät voivat osallistua myös kansalaisopiston aikuisten tanssikursseille.

SELAILE KURSSEJA TÄÄLTÄ

 

 

Aikuisten tanssikurssit

 

Paritansseja, nykytanssia, showtanssia, aikuisbalettia, senioritanssia...  Jos myöhästyit syyskauden aloituksesta, tarjolla on myös keskellä vuotta alkavia tiiviskursseja. Voit kysellä vapautuneita paikkoja myös keskellä lukuvuotta tanssin toimistosihteeriltä, ks. yhteystiedot alta. Aikuisten tanssikurssit löydät Pirkan opiston kansalaisopiston kurssihausta.

SELAILE KURSSEJA TÄÄLTÄ

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Jutta Wrangen
puh. 040 133 4215

 

Asiakaspalvelu

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

puh. 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko