Teatterikoulu

Etusivu » Teatterikoulu

Tervetuloa teatterikouluun!

 

 

Hakuaika elokuussa 2022 alkaviin opintoihin on ollut huhtikuussa 2022. Voit silti tiedustella vapaita paikkoja, sillä ryhmissä on vielä tilaa. Ota yhteyttä toimistosihteeriin: tarja.korpela@nokiankaupunki.fi 

 

Voit opiskella teatteria myös vapaatavoitteisesti kansalaisopiston puolella. Katso kurssit täältä >>

 

 

 

Teatteritaide on todellinen kuningaslaji, sillä siinä yhdistyy monta taiteenlajia: musiikki, sanataide, tanssi ja liike, ilmaisutaide ja visuaalisuus. Teatteria opit yhdessä toisten kanssa, joten se vahvistaa erityisen hyvin ryhmätyötaitoja.

 

Teatterikoulussa opit esiintymistä, käsikirjoittamista, dramaturgiaa, ohjaajantaidetta ja lavastamista. Ja onhan meillä totta kai myös esityksiä! Etenet topinnoissasi tavoitteellisesti, vuosi vuodelta tasolta toiselle edeten.

 

Teatteria voit opiskella Nokialla ja Pirkkalassa.

 

Teatteriopetusta on tarjolla lapsille, nuorille ja aikuisille taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaan.

 

 
Opetus on taiteen perusopetusta
 

Pirkan opiston taidekouluissa opiskellaan taiteen perusopetuslain mukaisesti. Opiskelu etenee vuosittain tasolta toiselle opetussuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden mukaan.

 

Taiteen perusopetus on paikallisissa taidekouluissa vapaa-ajalla annettavaa taidekasvatusta. Se on tavoitteellista, ikätasolle sopivaa ja sitä antavat alan koulutetut ammattilaiset. Opetusta on tarjolla laajasti Suomessa ja oppilaaksi pääsee matalalla kynnyksellä.


Taiteen perusopetuksessa voit keskittyä oman kiinnostuksesi mukaiseen taiteenlajiin. Saat myös valmiuksia ammatillisiin ja korkea-asteen opintoihin.

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Jutta Wrangen
puh. 040 133 4215

 

Asiakaspalvelu

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

puh. 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko