Teatterikoulu

Etusivu » Teatterikoulu

Tervetuloa teatterikouluun!

 

 

 

 

Hakuaika elokuussa  alkaviin opintoihin on huhtikuussa. Katso lisää ja hae tästä >>

Ympäri vuoden voit tiedustella vapaita paikkoja, sillä ryhmissä on usein tilaa. Ota yhteyttä toimistosihteeriin: tarja.korpela@nokiankaupunki.fi 

 

Voit harrastaa ja opiskella teatteri- ja ilmaisutaidetta myös kansalaisopiston puolella. Kansalaisopiston ryhmiin ilmoittaudutaan elokuussa ja kurssit alkavat pääsääntöisesti syyskuussa. Katso kansalaisopiston kurssit ja opintoryhmät verkkokaupasta >>

 

 

 

Teatterissa yhdistyy monta taiteenlajia

 

Teatteritaide on todellinen kuningaslaji, sillä siinä yhdistyy monta taiteenlajia: musiikki, sanataide, tanssi ja liike, ilmaisutaide ja visuaalisuus. Teatteria opit yhdessä toisten kanssa, joten se vahvistaa erityisen hyvin ryhmätyötaitoja.

 

Teatterikoulussa opit esiintymistä, käsikirjoittamista, dramaturgiaa, ohjaajantaidetta ja lavastamista. Ja onhan meillä totta kai myös esityksiä! Etenet topinnoissasi tavoitteellisesti, vuosi vuodelta tasolta toiselle edeten.

 

Teatteria voit opiskella Nokialla ja Pirkkalassa.

 

Teatteriopetusta on tarjolla lapsille ja nuorille taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaan.

 

Aikuisten teatteritaiteen opetus tapahtuu kansalaisopiston puolella Opistoteatteri-ryhmän alla >>

Aikuisten teatteritaiteen opetus Pirkan opistossa on vapaatavoitteista eli ei taiteen perusopetusta.

Tarjolla on myös teatteri- ja ilmaisutaiteen lyhytkursseja vuositttain vaihtuvista teemoista. Ilmoittautuminen kansalaisopiston ryhmiin on elokuun alussa. Katso kansalaisopiston kurssit ja opintoryhmät verkkokaupasta >>

 

 
Opetus on taiteen perusopetusta
 

Pirkan opiston taidekouluissa opiskellaan taiteen perusopetuslain mukaisesti. Opiskelu etenee vuosittain tasolta toiselle opetussuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden mukaan.

 

Taiteen perusopetus on paikallisissa taidekouluissa vapaa-ajalla annettavaa taidekasvatusta. Se on tavoitteellista, ikätasolle sopivaa ja sitä antavat alan koulutetut ammattilaiset. Opetusta on tarjolla laajasti Suomessa ja oppilaaksi pääsee matalalla kynnyksellä.


Taiteen perusopetuksessa voit keskittyä oman kiinnostuksesi mukaiseen taiteenlajiin. Saat myös valmiuksia ammatillisiin ja korkea-asteen opintoihin.

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Jutta Wrangen
puh. 040 133 4215

 

Asiakaspalvelu

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

puh. 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko