Opetussuunnitelmat

Etusivu » Kuvataidekoulu » Opetussuunnitelmat

Aikuiset

 

Pirkan opiston kuvataidekoulu antaa aikuisille kuvataiteen taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan. Laaja oppimäärä jakautuu perusopintoihin ja syventäviin opintoihin.

 

Kuvataiteen laajan oppimäärän laskennallinen laajuus on vähintään 1300 tuntia. Perusopinnot ovat laajuudeltaan 800 tuntia ja syventävät opinnot 500 tuntia.

 

Opetus jakaantuu kaikille yhteisiin opintoihin ja valinnaisiin erikoiskursseihin. 

 

 

Lapset ja nuoret

 

Pirkan opiston kuvataidekoulu antaa lapsille ja nuorille kuvataiteen perusopetusta laajennettuna arkkitehtuurin, muotoilun ja mediataiteen opetuksen alkeisiin laajan oppimäärän mukaan. 

 

Kuvataiteen laajan oppimäärän laskennallinen laajuus on vähintään 1300 tuntia. Laaja oppimäärä jakautuu perusopintoihin ja syventäviin opintoihin. Perusopinnot ovat laajuudeltaan 800 tuntia ja syventävät opinnot 500 tuntia.

 

Opintojen laskennallisena perusteena on käytetty 45 minuutin pituista oppituntia. Annettavat opetuksen määrät mahdollistavat opetussuunnitelmassa määriteltyjen sisältöjen ja tavoitteiden saavuttamisen.

 

 

Opetussuunnitelmat

 

Pirkan opiston taidekoulujen opetussuunnitelmia uudistetaan parhaillaan. Uudet opetussuunnitelmat julkaistaan nettisivuillamme lukuvuoden 2022-2023 aikana. Voit kysyä lisää opetuksesta ja opetussuunnitelmista suunnittelijaopettajilta.

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Virpi Timonen

p. 040 133 4216

 

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Kaija Tomperi

p. 040 133 4223

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko