Ilmoitustaulu

Etusivu » Tanssikoulu » Oppilaan ilmoitustaulu

Ilmoitustaululta löydät tiedotteet tanssitaiteen perusopetuksen oppilaille:

 
Syyslukukausi alkaa 20.8.2018

Syksyn tanssitunnit starttaavat ma 20.8. alkavalla viikolla. Muistathan, että syyslomaviikolla 42 ei ole tunteja. Even ryhmät aloittavat ja lopettavat kautensa viikkoa normaalia myöhemmin. Tarkista siis ryhmän aloituspäivä lukkarista! Lue lisää lukuvuodesta ja loma-ajoista täältä.

 

Starttipäivä su 26.8. edistyneiden ja jatkotason ryhmien oppilaille

Tanssitaiteen perusopetuksen jatkotason ja edistyneiden ryhmien oppilaille suunnattua starttipäivää vietetään sunnuntaina 26.8. yhteisten treenien merkeissä. Paikkana on Suupanniityn koulun liikuntasalin näyttämö Pirkkalassa (käynti Ollikantie 3 puolelta). Päivän aikana voi myös hakea mukaan Prima-kisaryhmään (vuosina 2002-2007 syntyneet) ja tutustua DanceDaily-tanssitarvikkeisiin. Tervetuloa! Katso päivän tarkempi ohjelma Ajankohtaista-sivulta.

 

Syksyn 2018 lukkarit ja tiiviskurssit julkistettu

Syksyn lukujärjestykset ja tiiviskurssit on nyt julkaistu. Pääasiassa ryhmät jatkavat tutuilla paikoillaan tuttujen opettajien ohjaamina! Ryhmien nimiä on opetussuunnitelmauudistuksen myötä hieman muutettu. Kaikki oppilaat saavat kotiin kirjeen, jossa kerromme tulevan ryhmän, kokoontumisaikan ja -paikan. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää! Pääset Lukujärjestys-sivulle tästä.

 

Tanssikoulu somessa

Seuraa meitä Instagramissa, niin pysyt kartalla tanssikuulumisistamme! Löydymme nimellä pirkan_opiston_tanssikoulu.

 

Takit ovat tulleet

Tanssitaiteen perusopetuksen oppilaiden tilaamat lämmittelytakit ovat noudettavissa Ballerina&Liikunta-liikkeestä (Hämeenkatu 29, Tampere). Jos tilasit takin, voit noutaa sen liikkeestä kertomalla oman nimesi ja ryhmäsi. Maksu noudettaessa liikkeessä. Liike on auki ark. 10-18 ja la 10-15. Parkkitilaa löytyy läheltä ajamalla Hallituskadun suuntaisesti Kauppa-aukiolle (Näsilinnankatu). 

 

Liisa Ihmemaassa -kevätnäytöksen taltiointi saatavilla

Huhtikuussa saimme nauttia hienosta ja koskettavasta Liisa Ihmemaassa -kevätnäytöksestä. Moni on toivonut esityksen taltiointia nähtäväkseen. Mikäli haluat esityksen katselulinkin, laita viestiä osoitteeseen tarja.korpela(a)nokiankaupunki.fi. Videon voi linkistä myös tallentaa omalle koneelleen. Videot on tarkoitettu vain tanssikoululaisten henkilökohtaiseen käyttöön, joten niiden julkaisu netissä tai sosiaalisessa mediassa osittain tai kokonaan on kiellettyä.

 

Opintoneuvonta ja suunnittelu

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi