Ilmoitustaulu

Etusivu » Tanssikoulu » Oppilaan ilmoitustaulu

Tanssikoulun joulunäytös la 30.11. klo 13

 

Tanssikoulun perinteinen joulunäytös on lauantaina 30.11. klo 13 Suupanniityn koulun liikuntasalissa ja näyttämöllä Pirkkalassa. Tanssinäytökseen on vapaa pääsy ja sen kesto on arviolta 1 h 30 min (ei väliaikaa). Tanssinäytöksessä esiintyy osa taiteen perusopetuksen ryhmistä. Osalla ryhmistä on avoimet ovet tunneilla. Lisätietoja voit kysyä omalta opettajaltasi.

 

Tulo-ohjeet tanssin opetustiloihin

 

Suupanniityn koulun liikuntasalin näyttämö, Ollikantie 3, Pirkkala


Ma 2.9., ti 3.9. ja ke 4.9. poikkeavat liikennejärjestelyt:

katso tiedote täältä.

 

Koko lukuvuoden ajan seuraavat liikennejärjestelyt:

Koulutie on kokonaan suljettu autoliikenteeltä. Liikenne Ollikantien kautta. Suupankujalla ajetaan yksisuuntaisesti. Tanssitunnit ovat liikuntasalin näyttämöllä. Sisään sivuovesta, rakennuksen kulmasta, jossa lukee "liikuntasali".

Karttalinkki

Rakennuksen pohjakartta (sisään kohdasta 3)

 

 

Nuolialan päiväkoti, Killonvainiontie 2, Pirkkala

Saliin tullaan parkkipaikkojen puolelta, rakennuksen etupuolelta. Huomaathan, että vain oma opettaja voi avata oven tunnille, ei päiväkodin henkilökunta. Jos ovi on lukossa, paina ovikelloa ja odottele rauhassa. Opettaja avaa oven ennen tuntia, kun vapautuu edelliseltä tunnilta. Tilassa ei erillisiä pukuhuoneita.

Karttalinkki

 

 

Nokian koulu, tanssisali, Koskenmäenkatu 6, Nokia
Huom! Tanssitunnit ovat tanssisalissa Koskenmäenkadun puolella, eivät liikuntasalissa Puutteenkujan puolella.

Karttalinkki

Rakennuksen pohjakartta

 

Tehdas 108, 2. kerros, Tehdassaari, Souranderintie 2, Nokia
Katso tulo-opaste Tehdas 108:n sivuilta.

 

 

Ohjeita harrastukseen tanssioppaasta!

 

Tanssitaiteen perusopetuksen oppilaille tarkoitetusta Tanssioppilaan oppaasta (pdf) voit lukea lisää opiskelusta Pirkan opiston Tanssikoulussa. Oppaaseen on koottu ohjeita mm.

  • lukuvuoden loma-ajoista ja näytöspäivästä
  • tanssivarusteista
  • tiedotuskäytännöistä
  • vakuutuksista
  • tuntikäyttäytymisestä

 

Lukuvuoden 2019-2020 lukujärjestykset on julkaistu

 

Ensilukuvuoden lukujärjestykset on julkaistu Lukujärjestys-sivulla. Ryhmien kokoontumisajat, -paikat ja opettajat on pyritty pitämään mahdollisimman samoina, mutta pieniä muutoksia joidenkin ryhmien kohdalla on. Kesäkuussa uudet ja vanhat oppilaat saavat kotiinsa kirjeen, jossa kerromme lisää ensilukuvuoden opetuksesta ja aikatauluista. Autamme aina mielellämme mieltä askarruttavissa kysymyksissä, joten ota rohkeasti yhteyttä!

 

 

 

 

Kevätnäytöksen videotaltiointi saatavilla

Kevätnäytöksen videotallenteen voi pyytää katsottavakseen sähköpostitse, se toimitetaan sähköisenä katselulinkkinä. Se on maksuton. Kevätnäytöksen kuvia voit katsella mm. Pirkan opiston Facebook-sivuilta ja Tanssikoulun Instagram-tililtä. Löydät sen nimellä Pirkan_opiston_tanssikoulu.

 

 

Päättötodistukset jaetaan vuosittain kevätnäytöksessä

 

Oppilas saa yleisen oppimäärän päättötodistuksen, kun 500 oppituntia täyttyy. Kun on ollut 80 % tunneilla läsnä, lukuvuoden opinnot hyväksytään eikä poissaoloja tarvitse korvata. 1.8.2018 alkaen laajan oppimäärän mukaiset opinnot (1300 ot) voivat suorittaa ainoastaan ne oppilaat, jotka ovat syventävien opintojen vaiheessa ja jotka ehtivät suorittaa ne kolmessa vuodessa. Näihin oppilaisiin olemme olleet yhteydessä erikseen. Jos haluat tarkistaa opintojesi kertymää, ota yhteyttä toimistolle Tarja Korpelaan. Jos haluat saada todistuksesi jo ennen kevätnäytöstä esimerkiksi lukioon hakiessasi, ota yhteyttä Tarja Korpelaan, niin todistus postitetaan sinulle kotiin.

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko