Ilmoitustaulu

Etusivu » Tanssikoulu » Oppilaan ilmoitustaulu

Ilmoitustaulu tanssitaiteen perusopetuksen oppilaille

 

Pääsiäisenä to 18.4. - ma 22.4. ei tanssitunteja

 

Tanssikoulu on pääsiäistauolla to 18.2. - ma 22.4. Tänä aikana ei ole tanssitunteja. Poikkeus: Nokian Opistoaseman Viola-salin torstain tanssitunnit ovat 18.4. normaalisti näillä ryhmillä:  Lastentanssi (5-6 v), Lasten nykytanssi/jazz (7-9 v), Jazztanssi (aikuiset), Kehonhuolto. Opettajana Eve. Tunnit korvaavat aiemmin peruuntuneen tunnin.

 
Kiitos huikeasta kevätnäytöksestä!

Iso kiitos ja kumarrus kaikille Matka maailman ympäri -kevätnäytökseen osallistuneille: oppilaille, kotiväelle, katsojille, talkoolaisille, järjestäjille! Kaikkien teidän ansiostanne kevätnäytös oli aivan hengästyttävän upea elämys.

Kiitos avusta ja yhteistyöstä:
Tanssistudio Razzmatazz / Enja Mörsky
Nokian Tanssiasema / Katja Suova
Nokian Väliasema
Tanssikoulun vanhempainyhdistys Tanssin Superäidit Ry

Sonic Bee / Pasi Sinivuori
Nokian työväenteatteri / Heli Pitkänen
Birgit Pyykkö

 

 

Kevätnäytöksen kuvat ja taltiointi

Ilmoitamme, kun kevätnäytöksen tallenne on editoitu ja saatavilla Pirkan opistolta. Tallenteen voi pyytää katsottavakseen sähköpostitse, se toimitetaan sähköisenä katselulinkkinä. Kevätnäytöksen kuvia voit katsella mm. Pirkan opiston Facebook-sivuilta ja Tanssikoulun Instagram-tililtä. Löydät sen nimellä Pirkan_opiston_tanssikoulu.

 

 

Päättötodistukset jaetaan vuosittain kevätnäytöksessä

 

Oppilas saa yleisen oppimäärän päättötodistuksen, kun 500 oppituntia täyttyy. Kun on ollut 80 % tunneilla läsnä, lukuvuoden opinnot hyväksytään eikä poissaoloja tarvitse korvata. 1.8.2018 alkaen laajan oppimäärän mukaiset opinnot (1300 ot) voivat suorittaa ainoastaan ne oppilaat, jotka ovat syventävien opintojen vaiheessa ja jotka ehtivät suorittaa ne kolmessa vuodessa. Näihin oppilaisiin olemme olleet yhteydessä erikseen. Jos haluat tarkistaa opintojesi kertymää, ota yhteyttä toimistolle Tarja Korpelaan. Jos haluat saada todistuksesi jo ennen kevätnäytöstä esimerkiksi lukioon hakiessasi, ota yhteyttä Tarja Korpelaan, niin todistus postitetaan sinulle kotiin.

 

Oppilaan ohjeita tanssioppaasta!

 

Tanssitaiteen perusopetuksen oppilaille tarkoitetusta Tanssioppilaan oppaasta (pdf) voit lukea lisää opiskelusta Pirkan opiston Tanssikoulussa. Oppaaseen on koottu ohjeita mm.

  • lukuvuoden loma-ajoista ja näytöspäivästä
  • tanssivarusteista
  • opetussuunnitelmasta ja opetuksesta
  • tuntien korvaamisesta
  • tiedotuskanavista
  • vakuutuksista
  • tuntikäyttäytymisestä

 

Opintoneuvonta ja suunnittelu

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Va. Tuottaja (tanssin tapahtumat)
Eveliina Kiukkonen
Puhelin 044 486 1062

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Sulje sivuvalikko