Vastuu kestävästä taloudesta

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Vastuullisuus » Vastuu kestävästä taloudesta

Voittoa tavoittelematonta matalan kynnyksen toimintaa

 

Pidämme  yllä monipuolista opinto- ja harrastustarjontaa kaikenikäisille. Teemme tiivistä yhteistyötä jäsenkuntiemme ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Jaamme yhteisiä tiloja muiden  kanssa, ja pyrimme kumppanuuksissa kestäviin ja kustannustehokkaisiin ratkaisuihin.

 

Taloudellisten paineidenkin alla pyrimme pitämään opintomaksut kohtuullisina. Valtion tukemme on pienentynyt reippaasti julkisten säästöpaineiden alla vuonna 2023, mutta korotamme lasten, nuorten ja erityistä tukea tarvitsevien ryhmien hintoja niin vähän kuin mahdollista. Pyrimme sopeutumaan leikkauksiin ensisijaisesti muilla tavoin.

 

Opetushallituksen tuella voimme tarjota kursseja edullisemmin eläkeläisille, maahanmuuttajille ja erityistä tukea tarvitseville. Tarjoamme työttömälle työnhakijalle alennusta ja taidekoulujen opiskelijoille sisaralennuksen.

 

Emme tavoittele voittoa, mutta pidämme huolta, että käytämme yhteisiä varoja ja kurssimaksutuottoja viisaasti, opiskelijoidemme ja toimialueemme hyväksi. Pyrimme aina ennakoituun, vakaaseen ja terveeseen talouspohjaan.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko