Ohjeet liikuntakurssien osallistujille

Etusivu » Kansalaisopisto-opetus » Liikunta, terveys ja hyvinvointi » Ohjeet liikuntakurssien osallistujille

Tuntien vaihdos

 

Tunnit sisältävät noin viiden minuutin vaihdosajan, jolloin edellinen ryhmä poistuu salista ja seuraava ryhmä siirtyy saliin.

 

 

Ulko-ovien avaaminen

 

Huomioithan, että useimpien kurssitilojen ulko-ovet ovat lukossa iltaisin. Kurssin opettaja tulee avaamaan oven ennen kokoontumisen alkua. Turvallisuus- ja viihtyvyyssyistä ovea ei avata enää tunnin alkamisen jälkeen.

 

 

Varusteet

 

Liikuntakursseille tarvitset mukaasi oman jumppa- tai joogamaton, sisäliikuntajalkineet ja vesipullon. Rauhallisille tunneille (jooga, pilates, kehonhuolto, venyttely) et välttämättä tarvitse sisäliikuntakenkiä, mutta tunneille kannattaa pukeutua lämpimästi. Lasten liikuntakurssien varusteista saat lisätietoa ennen kurssia lähetettävästä infokirjeestä.

 

Jos kurssilla tarvitaan muuta varustusta (esim. omia käsipainoja, kahvakuulaa, fasciapalloa tms.), siitä on maininta kurssikuvauksessa.

 

 

Kurssikertojen sijais- ja perumiskäytännöt

 

Jos kurssin opettaja sairastuu, kurssille pyritään hankkimaan sijainen. Sijaisen pitämä tunti voi poiketa sisällöltään varsinaisen opettajan pitämästä ja olla poikkeuksellisesti myös verkko-opetusta normaalista poikkeavana aikana. Jos sijaisuutta ei voida järjestää, opisto voi joutua perumaan yksittäisiä kurssikertoja. Perutut kurssikerrat pyritään aina korvaamaan, mutta korvauskerta voidaan järjestää myös normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Korvauskertojen ajankohdista ja paikoista tiedotetaan erikseen. Opistolla on myös oikeus jättää toteuttamatta yksi kokoontumiskerta lukukaudessa.

 

Huom! Opisto tiedottaa kurssien tai yksittäisten kurssikertojen peruutuksista tekstiviestillä. Saat peruutustiedon, mikäli olet antanut matkapuhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Katso Pirkan opiston kurssien tarkemmat peruutusehdot täältä >>

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko