Puhallinsoittimet

Etusivu » Musiikkiopisto » Yksilöopetus: opettajat ja soittimet » Puhallinsoittimet

Halonen Jenni

Huilu

Pirkkala ja Nokia

 

 

Leinonen Veera

Huilu

Lempäälä, Vesilahti ja Pirkkala

 

 

Olen jo vuodesta 2017 Pirkanmaalla asunut savolaislähtöinen huilisti ja huilunsoitonopettaja. Tampereelle minut toi huilupedagogin opinnot Tampereen ammattikorkeakoulussa, jonka lisäksi olen täydentänyt opintojani vaihtovuodella Grazissa sekä musiikkitieteen opinnoilla Helsingin yliopistossa. 

Musiikissa minua kiehtoo sen monipuolisuus ja mahdollisuudet. Parasta tunneilla onkin yhdessä oppilaiden kanssa tutkia uusia ideoita, tutustua eri tyylilajeihin sekä soittaa yhdessä! Yhteismusisointi onkin mielestäni yksi parhaista asioista musiikissa!

 

 

Laakso Katri

Klarinetti ja saksofoni

Lempäälä, Pirkkala ja Nokia

 

Katri Laakso

 

Opetan maailman parasta soitinta klarinettia ja tarvittaessa myös saksofonia, jos syystä tai toisesta saksofoniopettajan aikatauluihin ei mahdu. Lisäksi johdan Pirkkalan Puhallinorkesteria ja Nokia/Pirkkala B-puhallinorkesteria.

 

Olen rauhallinen mutta iloinen persoona, jolle musiikki on kaikissa muodoissaan suuri osa elämää. Suoritin pedagogisen tutkinnon Kuopiossa (Savonia AMK) ja esittävän säveltaiteen tutkinnon Tampereella (TAMK). Opetustyön parhaat puolet ovat kun oppilaat nauttivat soittamisesta ja lähtevät soittotunnilta hymyillen, sekä joka kerta kun saan nähdä oppilaiden kasvua ja edistymistä. Tärkeää minulle on opetuksen ohella myös oma soitto ja esiintyminen, musisoin säännöllisesti esim. Suomen Puhallinsinfonikoissa sekä kamarimusiikkiyhtyeessä trio KAH.

 

http://www.fswp.fi/

https://m.facebook.com/klarinettiKatri

 

 

 

Jokihaara Harri

Saksofoni, sähköbasso, bändit

Lempäälä, Pirkkala ja Nokia

 

 

Kallasjoki Olavi

Käyrätorvi

Lempäälä, Pirkkala ja Nokia

 

 

Kankaanpää Tuomas

Trumpetti

Lempäälä ja Nokia

 

 

Opettaja avoin

Pasuuna, baritonitorvi ja tuuba

Lempäälä ja Pirkkala

 

 

Mustakallio Antti

Oboe

Lempäälä

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko