Lyömäsoittimet

Etusivu » Musiikkiopisto » Yksilöopetus: opettajat ja soittimet » Lyömäsoittimet

 

 

Opettajat:

 

Ronimus Akseli

Lyömäsoittimet

Lempäälä

 

Ronimus Niko

Lyömäsoittimet

Pirkkala

 

Niko Ronimus

 

Kasvoin Kuopiossa Pohjantien Puhallinorkesterien ja Big Bandin riveissä. Konservatorion soittotunneilla sekä sinfoniaorkesterissa pääsin taasen toteuttamaan klassista musiikkia. Myöhemmin suoritin ammattiopinnot Tampereen konservatoriossa.

 

Monipuolinen musiikin tekeminen on aina ollut minulle tärkeää! Klassinen, rock, pop, folk, jazz, tanssimusiikki eri muodoissaan ovatkin työllistäneet minua vuosien varrella muusikkona. Lyömäsoittimet on laaja soitinryhmä! Eri soittimien ja tyylilajien hallitseminen vaatii jatkuvaa opiskelua ja se juuri tekee lyömäsoittimien soitosta hienoa! Erilaisten sointivärien, soundien, etsiminen on myös jatkuva seikkailu...

 

Minusta yksi ihmisyyden tärkeä ominaispiirre on tiedon ja perinteiden siirtäminen seuraaville ikäpolville. On kunnia-asia saada olla osa tätä jatkumoa. Kukin oppilas saa taitojen karttuessa aina vaan lisää välineitä itsensä ilmaisemiseen. Sitä kautta uskon myös itsetunnon ja positiivisen minäkuvan kehittyvän. Tällaisten kehitystarinoiden seuraaminen on opettajalle hyvin palkitsevaa ja motivoivaa!

 

 

Ilmari Niemi

Lyömäsoittimet

Lempäälä

Perheessäni musiikki on aina ollut suuressa roolissa ja lapsena sain päättää mitä soitinta haluaisin lähteä opiskelemaan Lahden Konservatorioon. Rytmi ja erilaiset rumpukompit ovat aina kiinnostaneet minua ja niinpä aloitin lyömäsoittimien soiton. Sillä tiellä olen edelleen ja vuosi vuodelta lyömäsoittimet jaksavat yllättää monipuolisuudellaan! 

 

Olen kiinnostunut laajasti eri musiikkityyleistä; rock-, funk- ja soul-musiikki ovat lähinnä sydäntäni, mutta klassinen musiikki kiehtoo minua yhtälailla. Toivonkin, että oppilaani löytäisivät lyömäsoittimien maailmasta ns. oman juttunsa ja pääsisivät toteuttamaan itseään omien musiikillisten kiinnostuksen kohteidensa kautta!

 

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko