Kuvataidekoulu

Etusivu » Kuvataidekoulu

Tervetuloa kuvataidekouluun!

 

Hakuaika elokuussa 2022 alkaviin opintoihin on ollut huhtikuussa 2022. Voit silti tiedustella vapaita paikkoja, sillä ryhmissä on vielä tilaa. Ota yhteyttä toimistosihteeriin: kaija.tomperi@nokiankaupunki.fi 

 

Voit opiskella kuvataidetta myös vapaatavoitteisesti kansalaisopiston puolella. Katso kurssit täältä >>

 

 

 

Kuvataidekoulussa opit käden ja silmän yhteistyötä ja kuvallisen ilmaisun taitoja. Opit hyödyntämään monipuolisesti eri tekniikoita, kuten maalausta, piirtämistä, grafiikkaa ja muotoilua. Tutustut myös arkkitehtuuriin, taidehistoriaan sekä digitaalisen kuvantekemisen mahdollisuuksiin.

Saat hyvät edellytykset elinikäiselle taiteen harrastamiselle ja valmiudet hakeutua jatko-opintoihin.

 

Etenet opinnoissasi tavoitteellisesti, vuosi vuodelta tasolta toiselle edeten. Opintojen loppuvaiheessa voit itse painottaa opintojasi oman kiinnostuksesi  mukaisesti. Voit opiskella kuvataiteen perusopetusta yleisen ja laajan oppimäärän mukaan.

 

Kuvataidetta voit opiskella Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa ja Vesilahdessa.

 

Kuvataideopetusta on tarjolla lapsille, nuorille ja aikuisille laajan oppimäärän mukaan.

 
Opetus on taiteen perusopetusta
 

Pirkan opiston taidekouluissa opiskellaan taiteen perusopetuslain mukaisesti. Opiskelu etenee vuosittain tasolta toiselle opetussuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden mukaan.

 

Taiteen perusopetus on paikallisissa taidekouluissa vapaa-ajalla annettavaa taidekasvatusta. Se on tavoitteellista ja sitä antavat alan koulutetut ammattilaiset. Opetusta on tarjolla laajasti Suomessa ja oppilaaksi pääsee matalalla kynnyksellä.


Taiteen perusopetuksessa voit keskittyä oman kiinnostuksesi mukaiseen taiteenlajiin. Saat myös valmiuksia ammatillisiin ja korkea-asteen opintoihin.

 

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Virpi Timonen

p. 040 133 4216

 

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Kaija Tomperi

p. 040 133 4223

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Tutustu kuvataidekoulun töihin

seuraa Kuvataidekoulua Instagramissa >>

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko