Kuvataidekoulu

Etusivu » Kuvataidekoulu

 

Tervetuloa Pirkan opiston kuvataidekouluun!

 

 

 

 

Kuvataidekoulussa opit käden ja silmän yhteistyötä ja kuvallisen ilmaisun taitoja. Opit hyödyntämään monipuolisesti eri tekniikoita, kuten piirtämistä, maalausta, grafiikkaa, muotoilua, rakentelua ja valokuvausta. Tutustut myös arkkitehtuuriin, taidehistoriaan sekä digitaalisen kuvantekemisen mahdollisuuksiin.

 

Saat hyvät edellytykset elinikäiselle taiteen harrastamiselle ja valmiudet hakeutua jatko-opintoihin. Ennen kaikkea saat huimia kokemuksia kuvataiteesta ja sen mahdollisuuksista.

 

Etenet opinnoissasi tavoitteellisesti, vuosi vuodelta tasolta toiselle edeten. Opintojen loppuvaiheessa voit itse painottaa opintojasi oman kiinnostuksesi  mukaisesti. 

 

Missä opetusta on tarjolla?

 

Kuvataidetta voit opiskella Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa ja Vesilahdessa.

 

7-20-vuotiaat lapset ja nuoret voivat opiskella kuvataidetta laajan oppimäärän mukaisesti.

 

 

Milloin ja miten kuvataidekouluun voi hakea?

 

Hakuaika elokuussa  alkaviin opintoihin on huhtikuussa. Katso lisää ja hae tästä >>

Ympäri vuoden voit tiedustella vapaita paikkoja, sillä ryhmissä on usein tilaa. Ota yhteyttä toimistosihteeriin: kaija.tomperi@nokiankaupunki.fi 

 

Voit harrastaa ja opiskella kuvataidetta myös kansalaisopiston puolella. Kansalaisopiston ryhmiin ilmoittaudutaan elokuussa ja kurssit alkavat pääsääntöisesti syyskuussa. Katso kansalaisopiston kurssit ja opintoryhmät verkkokaupasta >>

 

 

Opetus on taiteen perusopetusta
 

Pirkan opiston taidekouluissa opiskellaan taiteen perusopetuslain mukaisesti. Opiskelu etenee vuosittain tasolta toiselle opetussuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden mukaan.

 

Taiteen perusopetus on paikallisissa taidekouluissa vapaa-ajalla annettavaa taidekasvatusta. Se on tavoitteellista ja sitä antavat alan koulutetut ammattilaiset. Opetusta on tarjolla laajasti Suomessa ja oppilaaksi pääsee matalalla kynnyksellä.


Taiteen perusopetuksessa voit keskittyä oman kiinnostuksesi mukaiseen taiteenlajiin. Saat myös valmiuksia ammatillisiin ja korkea-asteen opintoihin.

 

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Virpi Timonen

p. 040 133 4216

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Kaija Tomperi

p. 040 133 4223

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Tutustu kuvataidekoulun töihin

seuraa Kuvataidekoulua Instagramissa >>

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko