Opetussuunnitelma

Etusivu » Tanssikoulu » Opetussuunnitelma

Tanssin taiteen perusopetus Pirkan opistossa

 

Tanssin opetus Pirkan opiston tanssikoulussa on lapsille ja nuorille tarkoitettua tasoittain etenevää, tavoitteellista ja pitkäjänteistä opetusta. Opetusta järjestetään Nokialla ja Pirkkalassa. Tanssinopetusta annetaan viikoittain toistuvin tanssitunnein ja tiiviskursseina.

 

Opiston lukuvuosi rakentuu syys- ja kevätlukukaudesta. Molemmat kestävät 14 opetusviikkoa. Esiintymiset ovat tärkeä osa opiston tanssiopetusta ja -toimintaa. Syys- ja kevätlukukauden päätteeksi järjestetään kevät- ja joulunäytös. Lisäksi ryhmät kiertävät esiintymässä vaihtuvissa paikoissa, kuten palvelutaloissa, kouluissa, kisoissa, katselmuksissa ja tapahtumissa. Lukuvuoden päätteeksi järjestettävät avoimet ovet avaavat ja pitävät yllä vuorovaikutusta koteihin. Samalla oppilaat pääsevät näyttämään taitojaan tutussa ympäristössä.

 

Opetussuunnitelmat

 

Pirkan opiston taidekoulujen opetussuunnitelmia uudistetaan parhaillaan. Uudet opetussuunnitelmat julkaistaan nettisivuillamme lukuvuoden 2022-2023 aikana. Voit kysyä lisää opetuksesta ja opetussuunnitelmista suunnittelijaopettajilta.

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko