Hakeminen kuvataidekouluun

Etusivu » Kuvataidekoulu » Hakeminen kuvataidekouluun

Kysy vapaita paikkoja elokuussa alkaviin opintoihin

 

Hakuaika elokuussa 2022 alkaviin opintoihin oli huhtikuussa 2022. Voit silti tiedustella vapaita paikkoja, sillä monessa ryhmässä on vielä tilaa. Ota  yhteyttä kuvataidekoulun toimistosihteeriin: kaija.tomperi@nokiankaupunki.fi.

 

Voit opiskella kuvataidetta joko lasten ja nuorten kuvataidekoulussa (7-18-vuotiaat) tai aikuisten kuvataidekoulussa (yli 18-vuotiaat). 

 

 

Hakuaika on huhtikuussa

 

Uusien oppilaiden hakuaika kuvataidekouluun on huhtikuussa. Lukuvuosi alkaa elokuussa.

 

Elokuussa 2022 alkaviin lasten ja nuorten kuvataiteen perusopintoihin voivat hakea vuonna 2014-2015 syntyneet. Tästä alkaa kuvataiteen opintopolku Pirkan opistossa. 

 

 

Oppilasvalinnat

 

Kesäkuussa vahvistamme oppilasvalinnat sekä lasten ja nuorten kuvataidekouluun että aikuisten kuvataidekouluun.

 

Lähetämme valituille oppilaille tiedon opintopaikan saamisesta ja opintojen aikatauluista kesäkuussa. Olemme yhteydessä myös siinä tapauksessa, jos emme nyt voi tarjota aloituspaikkaa ja saat varasijapaikan. Varasijalla oleville hakijoille on tarjolla useita ryhmiä ja kursseja Pirkan opiston kansalaisopiston puolella. Ohjaamme mielellämme kaikki halukkaat innostavien opintojen äärelle Pirkan opistossa.

 

 

Lasten ja nuorten sekä aikuisten opinnot alkavat elokuussa 

 

Lasten ja nuorten kuvataiteen laajan oppimäärän opetus alkaa 15.8. uusille ja vanhoille oppilaille. Kuvataidekoulun lukukausi kokoontuu 16 opetuskertaa syksyllä ja 16 keväällä. Perusopinnoissa oppitunti kestää 2 x 45 minuutin oppituntia viikossa. Kuvataiteen jatko-opinnoissa opiskellaan 2 x 60 minuutin työpajatuntia viikossa.

 

Aikuisten kuvataidekoulu alkaa 8.9. Ensimmäisen opintovuoden opiskelijat opiskelevat torstaisin klo 18.-21.15. Pirkkalassa. Kuvataidekoulun 1. lukukauden oppilaat kokoontuvat 12 opetuskertaa syksyllä ja 13 keväällä. Lisäksi voit valita opiston ohjelmasta valinnaisia erikoiskursseja muina viikonpäivinä. Koulutusohjelmaan liittyviä valinnaisia kursseja voi suorittaa Pirkkalassa, Nokialla ja osittain myös Lempäälässä.

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Virpi Timonen

p. 040 133 4216

 

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Kaija Tomperi

p. 040 133 4223

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko