Arvontojen säännöt

Etusivu » Ohjeita opiskelijalle » Arvontojen säännöt

Somearvontojen säännöt


1. Järjestäjä

Pirkan opisto
Souranderintie 13

37100 Nokia

 

2. Osallistuminen

Arvontoihin osallistutaan kommentoimalla arvontajulkaisua ja tykkäämällä Pirkan opiston Facebook- tai Instagram-sivusta tai seuraamalla em. sivuja. Arvonnoissa ei koskaan pyydetä rekisteröitymään minnekään, luovuttamaan henkilökohtaisia tietoja, merkitsemään kommentteihin muita henkilöitä tai jakamaan sosiaalisen median sivustoja tai tilejä. Tarkemmat osallistumisohjeet ilmoitetaan kunkin arvontajulkaisun yhteydessä erikseen.

 

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan kunkin arvonnan yhteydessä erikseen.

 

4. Arpominen ja voittajalle ilmoittaminen

Voittaja arvotaan satunnaisotannalla osallistuneiden keskuudesta osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä. Voittajalle ilmoitetaan Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä. Jos voittajalle ei voi lähettää yksityisviestiä tai häntä ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvonta suoritetaan uudelleen.

 

Voittajan nimeä ei ilmoiteta julkisesti. Arvonnan päättymisestä ilmoitetaan arvontajulkaisun yhdeydessä.

Osallistuneiden nimiä tai henkilötietoja ei kerätä rekistereihin.

 

5. Arvonnan järjestäjän vastuu ja sääntöjen muuttaminen

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnoissa, vaan arvonnan järjestäjän vastuu on Pirkan opistolla. Pirkan opisto noudattaa arvonnoissa Facebookin ja Instagramin sääntöjä. Pirkan opisto pidättää itsellään oikeuden tehdä arvontasääntöihin muutoksia, mm. johtuen Facebookin ja Instagramin arvontasääntöjen mahdollisesta muuttumisesta. Muutoksista ilmoitetaan kunkin arvontajulkaisun yhteydessä erikseen.

 

6. Arpajaispalkinto ja arpajaisvero

Pirkan opisto maksaa arvonnasta mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot. Arpajaispalkinto ilmoitetaan kunkin arvonnan yhteydessä erikseen.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko