Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Pirkan opiston koulutuspäällikkönä on aloittanut 1.1.2024 Anna MajorPirkan opiston koulutuspäällikkönä on aloittanut 1.1.2024 Anna Major

.

Pirkan opistossa Nokian kaupungilla on ollut koulutuspäällikön tehtävä haettavana. Tehtävässä on aloittanut 1.1.2024 alkaen musiikin kandidaatti (YAMK) ja tradenomi (YAMK) Anna Major. Anna Major siirtyy Pirkan opistoon Riihimäen kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen rehtorin virasta, jota hän on hoitanut syksystä 2019. Major on työskennellyt aiemmin opettajana, rehtorina ja sivistys- ja vapaa-aikatoimen johtotehtävissä kolmekymmentä vuotta. 

 

Pirkan opiston koulutuspäällikön tehtäviin kuuluu kokonaisvastuu musiikin taiteen perusopetuksen suunnittelusta ja koordinoinnista sekä musiikin laajan oppimäärän toiminnan kehittämisestä Pirkan opiston toimialueella. Tehtävään sisältyy musiikkiopiston opettajien lähijohtamista ja oppilaiden opinto-ohjausta.

 

Koulutuspäällikkö johtaa opiston musiikkitiimiä ja tekee tiivistä yhteistyötä opiston sisällä eri ammattiryhmien ja taiteenalojen välillä. Tehtävään sisältyy laajan oppimäärän opetussuunnitelmavastuu sekä toimiminen erilaisissa verkostoissa paikallisesti ja valtakunnallisesti.


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko