Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Pirkan opistolle myönnetty vuoden 2023 Pirkkala-palkintoPirkan opisto palkittiin 6.12. vuoden 2023 Pirkkala-palkinnolla. Palkinto jaettiin nyt kahdettatoista kertaa, ja toistamiseen palkinnon kunniaksi saajalle myönnettiin Villu Jaanisoon suunnittelema Pirkkala lusikka.

 

Palkitsemisperusteluissa kerrotaan, että Pirkan opisto on aktivoinut kaiken ikäisiä pirkkalalaisia kehittämään itseään perustamisestaan vuodesta 2013 alkaen. Samalla se on laajan ja laadukkaan opetuskirjonsa myötä on muodostunut merkittäväksi osaksi pirkkalalaisten arkea ja identiteettiä. Kokonaisuudessaan Pirkan opiston toiminta edistää kuntalaisten hyvinvointia monipuolisesti.

 

"Pirkan opisto tarjoaa laajan kattauksen iloa ja oppia. Juuri siksi sillä on tärkeä rooli Pirkkalan asukkaille heidän arjessaan ja matkalla kohti elinvoimaista sekä hyvinvoivaa yhteisöä", toteaa kunnan pormestari Marko Jarva.

 

Kahdestoista Pirkkala-palkinto julkistettiin 6.12.2023 kunnan itsenäisyyspäivän juhlassa, joka järjestettiin Nuoliala-keskuksessa. Tilaisuudessa palkinnon otti vastaan Pirkan opiston jaoston puheenjohtaja Juha-Pekka Mannila. Palkinnon luovuttivat pormestari Marko Jarva, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Taru Tolvanen sekä kansliapäällikkö Jaakko Joensuu.  

 

Katso koko uutinen Pirkkalan kunnan nettisivuilta >>


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko