Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Ilmoittautuminen Pirkan opiston syyslukukauden kursseille alkaa 8.-10.8.2023Syksyn alussa moni suunnittelee harrastusten ja opintojen aloittamista. Pirkan opisto tarjoaa matalan kynnyksen vaihtoehdon opiskella uusia taitoja, jatkaa tauolla olleita opintoja ja kehittää osaamista pitkäjänteisesti. Jos sitoutuminen koko lukuvuoden kestävään harrastukseen mietityttää, tarjolla on ilmaisia parin tunnin verkkoluentoja, verkkokursseja ja yhden illan tai viikonlopun mittaisia lyhytkursseja.

 

 

Biisintekoa, hävikkiruokaa ja erämaataitoja poluttomille taipaleille – Pirkan opiston syyslukukausi tarjoaa yli 1000 kurssia ja ilmaisluentoa

 

Oletko kiinnostunut biisin teosta, sointusoitosta tai improvisoinnista? Biisi- ja improvisointipaja -pienryhmässä harjoitellaan improvisointitaitoja, sointujen hallintaa, säestystaitoja ja biisintekoa omalla soittimella.

 

Usein aterialta jää pastaa tai muutama peruna ja keko porkkanaraastetta. Kaikki eivät ehtineetkään syödä aamulla kaurapuuroannostaan. Hedelmäkulhossa voi olla muutama hedelmä, jotka eivät tee enää kauppansa. Mitä niistä voisi tehdä? Hävikistä maittavaksi ateriaksi -ruokakurssilla taiotaan hävikkiruoasta herkullisia aterioita yhdessä lapsen kanssa.

 

Monen mieli halajaa upeiden luontokokemusten äärelle polkujen ulkopuolelle, mutta omat tiedot tai taidot eivät ihan vielä riitä. Erämaan kulkija – poluttoman maaston vaelluskurssilla perehdytään vaeltamiseen kansallispuistojen ja merkittyjen reittien ulkopuolella.

 

 

Ilmoittautuminen alkaa 8.-10. elokuuta 2023

 

Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille alkaa seuraavasti:

 

Painettu kurssiesite on jaettu heinäkuun lopussa kotitalouksiin Pirkkalassa, Vesilahdessa, Nokialla ja Lempäälässä. Syksyn kurssiesitteen voi noutaa elokuusta alkaen myös kirjastoista sekä Pirkan opiston asiakaspalvelupisteestä Kerholasta (Souranderintie 13).

 

Selaile sähköistä kurssiesitettä tästä >

Ilmoittaudu kursssien verkkokaupassa >

 

Voit ilmoittautua myös puhelimitse p. 03 5652 2500 asiakaspalvelun aukioloaikoina.

 


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko