Lastentanssi 5-6 v.

Etusivu » Tanssikoulu » Oppilaan ilmoitustaulu » Lastentanssi 5-6 v, opettajana Niina

Ohjeita Matka maailman ympäri -tanssinäytökseen la 13.4.

Lastentanssi 5-6-vuotiaat, Pirkkala (viikkotunti sunnuntaisin Nuolialan päiväkodilla), opettajana Niina Manninen

 

 

Sunnuntain 7.4. yhteisharjoitusaikataulu Nokian lukiolla (Kylmänojankatu 3, Nokia)

5-6-vuotiaiden harjoitusaika on klo 10.45-12.15. Tulkaa paikalle klo 10.40 omalle ryhmällenne merkittyyn pukuhuoneeseen. Päälle tanssituntivaatetus. Opettaja hakee tanssijat harjoitustilaan klo 10.45, ja palauttaa pukuhuoneeseen harjoituksen päätyttyä klo 12.15. Olettehan silloin siis lapsia vastassa. 

 

Harjoituksen aikana paikalla on useampia opettajia ja tanssikoulun väkeä, ja aika kuluu mukavasti harjoitellessa ja katsellessa toisten harjoituksia.

 

 

Näytöspäivänä la 13.4.

 

Niinan 5-6-vuotiaiden ryhmä esiintyy klo 17 alkavassa näytöksessä. Laittakaa kotona hiukset valmiiksi kiinni (ei ole väliä onko saparot, ponnari vai nuttura tms.) ja ottakaa mukaan muutama pinni, jotta saatte kiinnitettyä sulkakoristeen hiuksiin. 

 

Pakatkaa mukaan:

 

- ohuet vaaleat sukkahousut

- tanssitossut tai nilkkasukat (puvussa on mm. oranssia ja keltaista jos haluaa siihen sopivaa väriä sukkiin)

- vesipullo 

- muutama pinni

- halutessanne pieni summa käteistä rahaa, paikalla on vanhempainyhdistyksen buffetti

 

Tulkaa paikalle omalle ryhmällenne merkittyyn pukuhuoneeseen klo 15.50. Vaihtakaa pukuhuoneessa päälle siellä odottava esiintymisvaatetus (alle voi laittaa halutessaan ohuet vaaleat sukkahousut, jalkaan tanssitossut tai nilkkasukat). Puvuissa ei ole nimiä, katsokaa itse sopivat. Pukuja on runsaasti ja kaikille löytyy sopiva! Esiintymispuvun päälle voi laittaa lämmikkeeksi esimerkiksi vetoketjulla edestä avattavan hupparin, joka lapsen on helppo riisua ennen omaa esiintymisvuoroa. Siipiä ei tarvitse vielä laittaa, Niina-ope laittaa ne myöhemmin. 

 

Klo 16 Niina hakee lapset maskeeraukseen (papukaijoille sopiva pieni ”kasvomaalaus”) sekä kenraaliharjoitukseen ja valmistautumaan näytökseen.

 

Papukaijat esiintyvät näytöksen alkupuolella ja odottelevat omaa esiintymisvuoroaan opettajan seurassa, joten vanhemmat voivat keskittyä esityksen seuraamiseen alusta asti. Oman esityksensä jälkeen opettaja ohjaa papukaijat istumaan patjoille näyttämön eteen, jossa he saavat seurata näytöksen loppuun. On toivottavaa, että lapset istuvat patjoilla esityksen loppuun saakka, sillä siitä heidät haetaan näytöksen lopuksi vielä lavalle koko tanssikoulun yhteisiin loppukiitoksiin. Loppukiitosten jälkeen vanhemmat voivat tulla hakemaan oman tanssijansa suoraan lavalta.

 

Palautattehan vielä esityksen jälkeen esiintymisasun ja hiuskoristeen siististi pukuhuoneeseen, kiitos.

 

Kivaa näytöspäivää odottaen ja kaikille toivottaen,

Niina

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Jutta Wrangen
puh. 040 133 4215

 

Asiakaspalvelu

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

puh. 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko