Suupanniityn koulu

Etusivu » Yhteystiedot » Toimipisteet ja opetuspaikat » Pirkkala » Suupanniityn koulu

Suupanniityn koulun saavutettavuustiedot

 

Pääaula

Suupanniityn pääaulassa on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Toimipisteessä on esteetön WC.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä ei ole mahdollisuutta esteettömään pysäköintiin. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

 

Taidesiipi

Suupanniityn taidesiivessä on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Toimipisteessä on esteetön WC.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä ei ole mahdollisuutta esteettömään pysäköintiin. Teatteriluokan katsomossa ei ole pyörätuolipaikkoja. Pyörätuoli mahtuu katsomon eteen. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

 

Liikuntasali ja näyttämö

Suupanniityn liikuntasalissa ja näyttämölle ei ole esteetöntä sisäänpääsyä ja kulkua tilasta toiseen. Toimipisteessä ei ole esteetöntä WC:tä.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä ei ole mahdollisuutta esteettömään pysäköintiin. Salissa ei ole erillisiä pyörätuolipaikkoja. Saliin pääsee pyörätuolilla. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

 

Tekninen työ

Suupanniityn Teknisen työn luokassa on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Toimipisteessä on esteetön WC.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä ei ole mahdollisuutta esteettömään pysäköintiin. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

 

RAK 1

Suupanniityn RAK 1 rakennuksessa on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Toimipisteessä on esteetön WC.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

 

RAK 2, 1. Kerros

Suupanniityn RAK 2 rakennuksen 1. kerroksessa on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Toimipisteessä on esteetön WC.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

 

RAK 2, 2. Kerros

Suupanniityn RAK 2 rakennuksen 2. kerroksessa ei ole esteetöntä sisäänpääsyä ja kulkua tilasta toiseen. Toimipisteessä ei ole esteetöntä WC:tä.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko