Yhteistyö

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Taiteen perusopetus » Taidekoulujen yhteinen opetussuunnitelma » Yhteistyö

Yhteistyö

 

Pirkan opiston taidekoulut luovat säännöllisen, toimivan yhteyden oppilaan, perheen, opettajan ja opiston välille. Huoltajilla on mahdollisuus halutessaan keskustella henkilöstön kanssa. Pirkan opisto tiedottaa aktiivisesti ja järjestää tiedotustilaisuuksia sekä vanhempainiltoja. Toiminnan tueksi voidaan perustaa vanhempainyhdistyksiä, jossa on kaikkien yhteistyökuntien edustus. Käytännön opetustyötä ja sen tuloksia vanhemmat pääsevät seuraamaan opetusryhmäkohtaisesti sovittavina aikoina sekä opetustoimintaan kuuluvissa oppilastöiden näyttelyissä ja esityksissä.

 

Näyttely- ja museovierailut, retket ja vierailut erilaisiin kulttuurikohteisiin, konsertteihin, tapahtumiin tai taidealan kilpailuihin ovat myös osa taiteiden opetusta. Pirkan opiston opiskelijat osallistuvat mahdollisuuksien mukaan eri puolella Suomea järjestettäviin katselmuksiin ja oppilaita kannustetaan osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, leireille ja festivaaleille.

 

Yhteistyö ympäröivän kulttuuri- ja työelämän sekä muiden oppilaitosten kanssa on tärkeä osa opiston toimintaa. Opetusjärjestelmä tuottaa opetuksen ohella kulttuuripalveluita järjestämällä näyttelyitä, esiintymisiä, konsertteja, produktioita ja levytyksiä omana toimintanaan sekä yhteistyössä eri kulttuuritahojen kanssa, joka vahvistaa kunkin toimintaympäristön paikallisia erityispiirteitä.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko