Nuolialan koulu

Etusivu » Yhteystiedot » Toimipisteet ja opetuspaikat » Pirkkala » Nuolialan koulu

Nuolialan koulun saavutettavuustiedot

 

Kuvataide ja käsityöluokka

Nuolialan koulun kuvataide ja käsityöluokassa on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Toimipisteessä on esteetön WC.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

 

Liikuntasali

Nuolialan koulun liikuntasalissa ei ole esteetöntä sisäänpääsyä ja kulkua tilasta toiseen. Toimipisteessä ei ole esteetöntä WC:tä.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin. Liikuntasalissa ei ole katsomoa. Liikuntasaliin pääse pyörätuolilla. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

 

Musiikkiluokka

Nuolialan koulun musiikki luokassa on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Toimipisteessä on esteetön WC.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

 

Kotitalousluokka

Nuolialan koulun kotitalous luokassa on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Toimipisteessä on esteetön WC.  Toimipisteessä on selkeät opasteet. Toimipisteen läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin. Toimipisteessä ei ole induktiosilmukkaa.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko