Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Tiedote muuttuneista liikennejärjestelyistä Pirkkalassa 13.9. alkaen


10.09.2021

Liikennejärjestelyt Naistenmatkan koulun, Suupanniityn koulun, Pirkkalan yhteislukion sekä vapaa-aikakeskuksen alueella muuttuvat maanantaista 13.9. alkaen.

 

 

ERITYISJÄRJESTELYT AJALLE 13.-15.9.2021

 

Ollikantien ja Urheilutien risteykseen pystytetään ensi viikon alussa uusi Tampereen Sähkölaitoksen lämpökeskus. Keskuksen elementit ja 50 metriä pitkä savupiippu tuodaan paikalle erikoiskuljetuksena tiistaina 14.9. ja keskiviikkona 15.9. Maanantaina 13.9. tehdään valmistelevia järjestelyjä ja tuodaan paikalle suuri nosturi. Pystytyksestä aiheutuu suurta haittaa lähiympäristön liikenteelle.

 

• Urheilutien alkupään moottoriliikenne ohjataan kevyenliikenteenväylälle. Paikalla on liikenteenohjaus.


• Kevyen liikenteen väylä Ollikantien varressa lämpökeskuksen kohdalla sekä Suupanniityn taidesiiven takaa kulkeva väylä ovat kiinni.


• Kulku Vähäjärven puolelta Suupankujan varren pyöräparkeille onnistuu vain Suupanniityn koulun pihan kautta tai Pyhäojan rantaa erityistä varovaisuutta noudattaen.


• Vähäjärven ja Takamaan suunnalta Suupanniitylle tulevien tulee kiertää risteys kokonaan ja siirtyä rannan kevyen liikenteen väylälle jo Routakujan tai Hallakujan kautta.


• Tenniskenttien viereistä parkkipaikkaa käytetään elementtien välivarastona, joten raskasta liikennettä on koko Urheilutien matkalla.


Jokaisen tulee noudattaa erityistä varovaisuutta kulkiessaan Ollikantiellä, Suupankujalla ja Urheilutiellä, sillä alueella liikkuu paljon oppilaita. Kaikkea ylimääräistä liikennettä alueella tulee välttää ja ajonopeudet tulee laskea todella alhaisiksi.


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko