Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Pirkkalan taidekoulun näyttely "Puuta heinää" 13.11.-7.12.2020


28.10.2020

Pirkan opiston kuvataidekoulun näyttely 13.11.-7.12.2020 Galleria 2:ssa (Suupantori 2, Pirkkala). Avoinna ma 10-20, ti-pe 10-19, la 10-15

IV vuosikurssin päätösnäyttely "Puuta heinää"
II ja III vuosikurssien oppilastöiden näyttely

Pirkan opiston taidekoulun aikuisten osaston syysnäyttelyssä näemme viime keväänä valmistuneita neljännen vuosikurssin töitä sekä toisen ja kolmannen vuosikurssin harjoitustöitä. Lisäksi esillä on töitä digitaalisen maalauksen kurssilta.


Taidekoulun opinnot koostuvat ensimmäiset kolme vuotta tiiviistä jaksosta kuvan tekemisen perusasioita ja tehtävänannot ovat tarkkaan rajattuja. Lisäksi opiskelijat saavat käydä valinnaisia kursseja, joissa opitaan erilaisia erikoistekniikkoja, kuten esim. kuvanveistoa, grafiikkaa ja mediataidetta.


Neljäntenä vuonna vapaus ja vastuu alkavat lisääntyä ja teemana on itsenäinen ilmaisu ja oma, persoonallinen taiteellinen tuotos. Myös tyylikkään näyttelykokonaisuuden kokoaminen on oma haasteensa. Neljännen vuosikurssin osalta tämä näyttely päättää myös tiiviin ryhmätyöskentelyn ja on alku itsenäisemmälle taiteen jatko-opiskelulle sekä myöhemmin toteutettavalle opiskelijan itsenäiselle näyttelyprojektille.


Taidekouluun otetaan uusia aikuisopiskelijoita vuosittain ja seuraava hakuaika on huhtikuussa 2021.


Lämpimästi tervetuloa!

Juliste: Kuvataidekoulun näyttely syksy 2020 Pirkkala. Tieto löytyy tekstistä.


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko