Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Pirkkalan aikuisten kuvataidekoulun näyttely 4.5.-31.8.2021: Hetki itselle


04.05.2021

Pirkan opiston kuvataidekoulun päätösnäyttely 4.5.-31.8.2021 verkossa: Hetki itselle

Löydät näyttelyn 4.5. alkaen täältä.


Pirkan opiston taidekoulun aikuisten osaston perinteisessä kevätnäyttelyssä näemme neljännen vuosikurssin töitä. Taidekoulun opinnot koostuvat ensimmäiset kolme vuotta tiiviistä jaksosta kuvan tekemisen perusasioita ja tehtävänannot ovat tarkkaan rajattuja.

 

Neljäntenä vuonna vapaus ja vastuu alkavat lisääntyä ja teemana on itsenäinen ilmaisu ja oma, persoonallinen taiteellinen tuotos. Myös tyylikkään näyttelykokonaisuuden kokoaminen on oma haasteensa.

 

Tämä näyttely päättää myös tiiviin ryhmätyöskentelyn ja on alku itsenäisemmälle taiteen jatko-opiskelulle sekä myöhemmin toteutettavalle opiskelijan itsenäiselle näyttelyprojektille.

 

Taidekoulun uusien opiskelijoiden hakuaika ensi syksynä alkaviin opintoihin oli huhtikuussa 2021. Vapaita oppilaspaikkoja kannattaa kuitenkin vielä kysellä Pirkan opiston toimistolta.


Näyttely toteutetaan verkkonäyttelynä pirkkalalaisen Galleria 2:n kotisivuilla. Voit astua sisään oheisesta linkistä: Galleria 2:n kotisivut. Hiirtä klikkaamalla/ liikuttelemalla voit siirtyä paikasta toiseen ja kääntyä näyttelytilassa. Teoksia klikkaamalla voit nähdä työn nimen ja tekijän. 

Jännittävää näyttelykokemusta!

Tapahtuman juliste:


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko