Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Osasta kursseja on mahdollista saada jatkossa opintopisteitäSyksyllä 2022 Pirkan opisto tarjoaa ensimmäistä kertaa opintopistekursseja, joista on mahdollista saada merkintä Oma opintopolku -palveluun.

 

Opintosuoritusmerkintä on helppo tapa osoittaa vapaa-ajalla ja harrastuksissa hankittu osaaminen työnantajalle esimerkiksi työnhaussa. Lisäksi suoritusmerkintöjä voi oppilaitoksen hyväksynnällä sisällyttää myös osaksi tutkintoa.

 

Opintosuorituksia voi kerätä suorittamalla kursseja ja osoittamalla niillä oma osaaminen tehtävillä ja aktiivisella läsnäololla. Kurssit arvioidaan pääsääntöisesti hyväksytty/hylätty-asteikolla. Opisto kirjaa suoritusmerkinnät Opintopolku-palveluun (Koski-tietovaranto), jota myös toisen asteen oppilaitokset ja korkeakoulut käyttävät. Hylättyä suoritusta ei kirjata palveluun. Koulutusten tiedot ovat ensisijaisesti vain opiskelijan tarkasteltavissa Oma Opintopolku -palvelussa.

 

 

Pirkan opiston opintopistekussit syyslukukautena 2022:


Ranska A1 Alkeet, 3 op >>
Taitava puhuja – puhetekniikan ja äänenkäytön kurssi, 1 op >>

 

Katso lisätietoa opintopistekursseista Ohjeita opiskelijalle -sivulta >>

 

 

Muutkin kansalaisopistot tarjoavat opintopistekursseja

 

Myös muut kansalaisopistot, kuten Pirkanmaalla Tampereen seudun työväenopisto, Ahjolan kansalaisopisto ja Valkeakoski-opisto tarjoavat opintopisterkusseja. Löydät kaikkien Suomen kansalaisopistojen kurssit valtakunnallisesta kurssihausta  >>

 


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko