Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Kevään 2023 kurssit ja luennot on julkaisu. Ilmoittautuminen alkaa ke 14.12.2022 klo 9.00.Löydä oma juttusi!

 

Kevään 2023 kurssi- ja luentotarjonta on täynnä uutta, raikasta ja inspiroivaa opittavaa! Tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia oppia uusia tietoja ja taitoja, viihtyä yhdessä uuden oppimisen ja harrastamisen äärellä. Vai kaipaatko kenties omaa aikaa kiireisen arjen keskellä? Olisiko nyt aika palata vanhan harrastuksen pariin tai opetella kokonaan uusi taito?

 

Tutustu kursseihin uudistuneessa verkkokaupassa

verkkokauppaan >

 

Uudistuneessa kurssien verkkokaupassa näet koko kurssi- ja luentotarjonnan ja ilmoittaudut kursseille.

 

Voit etsiä kursseja aiheen, lukukauden, paikkakunnan tai viikonpäivän mukaan. Voit myös etsiä haluamaasi kurssia kirjoittamalla hakukenttään kurssin numerosarjan tai alkua kurssin nimestä.

 

 

Tutustu kursseihin kurssiesitteestä

Selaile sähköistä kurssiesitettä tästä >>

 

Paperinen kurssiesite jaetaan Postin kautta keskiviikkona 7.12.2022 kotitalouksiin Pirkkalassa, Vesilahdessa, Nokialla ja Lempäälässä. Esitteen voi noutaa 7.-8.12.2022 alkaen myös palvelupisteistämme ja kirjastoista.

 

 

Ilmoittaudu ke 14.12.2022 klo 9.00 alkaen

 

Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille alkaa keskiviikkona 14.12.2022 klo 9.00.

 

Voit ilmoittautua netissä ympäri vuorokauden tai puhelimitse p. 03 5652 2500 (pvm + mpm) asiakaspalvelun aukioloaikoina. Jonottaminen on maksutonta. Katso asiakaspalvelun aukioloajat täältä >>

 

Katso ilmoittautumisohjeet Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille -sivulta >>

 

 

Hakeminen taidekouluihin taiteen perusopetukseen

 

Hakuaika taidekouluihin eli musiikkiopistoon, teatterikouluun, tanssikouluun, kuvataidekouluun ja mediataidekouluun on joka vuosi huhtikuussa. Monessa ryhmässä on vielä tilaa, joten kysy vapaita paikkoja asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat löydät Asiakaspalvelu-sivulta >>


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko