Uutiset

Etusivu » Tietoa Pirkan opistosta » Uutiset

 

 

Kevään 2022 uudet kurssit julkaistu. Tarjolla myös verkkokursseja ja -luentoja. Ilmoittaudu nyt.selaa kursseja ja ilmoittaudu mukaan kurssihaun kautta >> 

KATSO ILMAISLUENNOT TÄÄLTÄ >> 

Selaa sähköistä kurssiesitettä tästä.

 

 

 

Tarjolla lähes 30 verkkokurssia ja -luentoa!

 

Verkkokurssit käynnistyvät koronarajoituksista huolimatta normaalisti, jos ilmoittautuneita on riittävästi.

 

Verkko-opiskelu ja -harrastaminen antaa sinulle runsaasti uutta innostavaa tekemistä arkeen silloin, kun kotoa lähteminen harrastukseen ei syystä tai toisesta ole helppoa.

 

Verkkokursseilla kokoonnutaan tiettynä aikana lähiopetuksen tapaan tai opiskellaan oman aikataulun mukaan. Toteutustapa kerrotaan kurssin lisätiedoissa.

 

Verkko-opiskelussa käytetään joko Zoom- tai Moodle-verkkoympäristöjä. Saat kurssin alkaessa ohjeet, miten liityt mukaan verkkokurssille ja lataat laitteellesi tarvittavat ohjelmistot. Ota rohkeasti haltuun verkko-opiskelu ja kysy tarvittaessa lisää neuvoja opistolta.

 

 

Huomaa koronarajoitusten aiheuttamat muutokset kevätlukukauden alkamisessa:

 

Verkkokurssit ja verkkoluennot sekä lasten ja nuorten taiteen perusopetus kuvataidekoulussa, mediataidekoulussa, musiikkiopistossa, tanssikoulussa ja teatterikoulussa alkaa normaalisti lähiopetuksena alkuperäisen aikataulun mukaisesti 10.1.2022 (vko:lla 2).

 

Kansalaisopiston lähiopetus (koskien lasten ja aikuisten ryhmiä) siirtyy alkavaksi aikaisintaan 17.1.2022 (viikolla 3).


Aikuisten taiteen perusopetus ja varhaisiän taidekasvatuksen ryhmät, kuten lastentanssi, muskarit ja musiikkipajat alkavat aikaisintaan 17.1.2022.


Tiedotamme viikolla 3 koronarajoitusten mahdollisista jatkumisesta ja vaikutuksesta opetusjärjestelyihin. Seuraa Pirkan opiston ajankohtaista koronatiedotusta uutisista >>
 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kevään ilmoittautumisista

 

Olen mukana jo syksyllä 2021 alkaneella koko lukuvuoden kurssilla. Pitääkö minun ilmoittautua uudelleen kevätlukukaudelle?
Syksyllä koko lukuvuoden kursseilla aloittaneiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Riittää kun tulet paikalle kevätlukukauden ensimmäiselle kerralle.

 

Voiko syksyllä 2021 alkaneelle koko lukuvuoden kurssille tulla mukaan tammikuussa?
Suurimmalle osalle kursseista voit hypätä mukaan kesken kauden! Kysy lisää toimistolta, ennenkuin ilmoittaudut.

 

En saanut kevään kurssiesitettä kotiini. Mistä saan tietoa kursseista?
Ota yhteyttä toimistoomme, niin lähetämme sinulle esitteen kotiin. Voit selata esitettä sähköisesti verkkosivuillamme. Kursseja voit selata kurssihaussa.


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko