Tanssikoulun opettajat

Etusivu » Tanssikoulu » Opettajat

Tanssikoulun tanssitaiteen perusopetuksen tanssinopettajat

 

Jarna Kangasmaa

 

Tanssinopettaja Jarna Kangasmaa opettaa Pirkan opiston tanssikoulussa balettia ja lastentanssia. Hän on valmistunut tanssinopettajaksi (amk) Oulun ammattikorkeakoulusta. Jarna on opiskellut tanssipedagogiikkaa myös Tallinnan yliopistossa ja tanssiteatteria Teatterikorkeakoulussa.

Eri-ikäisiä oppilaita hän on opettanut jo vuodesta 2003 yksityisissä tanssikouluissa, kansalaisopistoissa ja omassa balettikoulussaan 2007-2011. Jarnalle on tärkeää baletin tanssitekniikan puhtaus ja perinteiden kunnioittaminen - unohtamatta kuitenkaan luovaa ja tutkivaa tapaa lähestyä taidetanssia. Opettamisessa antoisinta on nähdä oppilaiden ilmaisuvoiman kasvaminen ja mukana eläminen, kun baletin lumo vie mennessään.

 

 

Eveliina Kiukkonen

 

Eveliina Kiukkonen opettaa Pirkan opiston tanssikoulussa balettia, jazztanssia, showtanssia ja nykytanssia. Hän on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2015 ja työskennellyt useissa kaupunginteattereissa näyttelijänä ja tanssijana. Eveliinalle on tärkeää, että tanssitunneilla tulee onnistumisen kokemuksia ja nautitaan tanssista. Even tavoitteena on, että jokaisella tunnilla oppilaat oppivat ja oivaltavat jotain uutta. Eveliina haluaa opettaa oppilaitaan monipuolisiksi tanssijoiksi, jotka osaavat nauttia esiintymisestä ja haasteista.

 

 

Niina Manninen

Tanssinopettaja Niina Manninen opettaa Pirkan opiston tanssikoulussa balettia, lastentanssia sekä aikuisten tanssiryhmiä. Hän on valmistunut 2009 tanssinopettajaksi (amk) Kuopion musiikki- ja tanssiakatemiasta pääaineenaan klassinen baletti. Niina on opettanut eri-ikäisiä tanssijoita yli 10 vuotta. Niinan ryhmät ja koreografiat ovat menestyneet hyvin eri tanssikatselmuksissa. Niinalle parasta tanssinopettajan työssä on mahdollisuus käyttää omaa luovuuttaan ja tehdä työtä omalla persoonallaan. Opettamisessa parasta on nähdä oppilaiden kehittyvän ja nauttivan siitä mitä tekevät. Niinalle tärkeää on, että oppilaat eivät ainoastaan opi tanssiteknisiä taitoja, vaan tanssin kautta heille kehittyy terve minäkuva ja hyvä itseluottamus. Se kantaa eteenpäin kaikilla elämän osa-alueilla.

 

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko