Tanssinopettajat

Etusivu » Tanssikoulu » Opettajat

Jarna Kangasmaa

 

Tanssinopettaja Jarna Kangasmaa opettaa Pirkan opiston tanssikoulussa balettia ja lastentanssia. Hän on valmistunut tanssinopettajaksi (amk) Oulun ammattikorkeakoulusta. Jarna on opiskellut tanssipedagogiikkaa myös Tallinnan yliopistossa ja tanssiteatteria Teatterikorkeakoulussa.

Eri-ikäisiä oppilaita hän on opettanut jo vuodesta 2003 yksityisissä tanssikouluissa, kansalaisopistoissa ja omassa balettikoulussaan 2007-2011. Jarnalle on tärkeää baletin tanssitekniikan puhtaus ja perinteiden kunnioittaminen - unohtamatta kuitenkaan luovaa ja tutkivaa tapaa lähestyä taidetanssia. Opettamisessa antoisinta on nähdä oppilaiden ilmaisuvoiman kasvaminen ja mukana eläminen, kun baletin lumo vie mennessään.

 

 

Eveliina Kiukkonen

 

Eveliina Kiukkonen opettaa Pirkan opiston tanssikoulussa balettia, jazztanssia, showtanssia ja nykytanssia. Hän on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2015 ja työskennellyt useissa kaupunginteattereissa näyttelijänä ja tanssijana. Eveliinalle on tärkeää, että tanssitunneilla tulee onnistumisen kokemuksia ja nautitaan tanssista. Even tavoitteena on, että jokaisella tunnilla oppilaat oppivat ja oivaltavat jotain uutta. Eveliina haluaa opettaa oppilaitaan monipuolisiksi tanssijoiksi, jotka osaavat nauttia esiintymisestä ja haasteista.

 

 

Niina Manninen

Tanssinopettaja Niina Manninen opettaa Pirkan opiston tanssikoulussa balettia, lastentanssia sekä aikuisten tanssiryhmiä. Hän on valmistunut 2009 tanssinopettajaksi (amk) Kuopion musiikki- ja tanssiakatemiasta pääaineenaan klassinen baletti. Niina on opettanut eri-ikäisiä tanssijoita yli 10 vuotta. Niinan ryhmät ja koreografiat ovat menestyneet hyvin eri tanssikatselmuksissa. Niinalle parasta tanssinopettajan työssä on mahdollisuus käyttää omaa luovuuttaan ja tehdä työtä omalla persoonallaan. Opettamisessa parasta on nähdä oppilaiden kehittyvän ja nauttivan siitä mitä tekevät. Niinalle tärkeää on, että oppilaat eivät ainoastaan opi tanssiteknisiä taitoja, vaan tanssin kautta heille kehittyy terve minäkuva ja hyvä itseluottamus. Se kantaa eteenpäin kaikilla elämän osa-alueilla.

 

 

 

Tiia Kerttula

Tiia on Loimaalta kotoisin oleva tanssinopettaja, jonka tanssi on sittemmin vienyt mukanaan. Matka on kulkenut Turun kautta Ouluun tanssinopettajan koulutukseen. Syksyllä 2019 Tiia lähti vaihto-opintojen perässä Australiaan tanssijan koulutukseen. Siellä hän viimeisteli tanssiopintonsa ja opinnäytetyönsä. Tanssinopettajaksi hän valmistuu alkukeväästä 2020. Nykyisin Tiia asustelee Tampereella ja opettaa täyspäiväisesti tanssia lapsista aikuisiin. Tiian päälajeja ovat jazz- ja showtanssi, nykytanssi sekä latinalaiset tanssit. Osaamista löytyy myös muista lajeista aina paritanssiin asti. Tiian tunneilla annetaan oppilaille eväitä kehittymiseen positiivisen ja kannustavan ilmapiirin siivittämänä. Tärkeintä on nauttia tanssista ja yhdessä tekemisestä.

 

 

Tuija Touhunen

Tuija on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Helsingin Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun yksiköstä vuonna 2016. Tuija opettaa aikuisryhmille tanssi- ja kehonhuoltotunteja. Hän tekee myös taiteellista työt mm. mm. Fema-työryhmässä.  Tuija on kiinnostunut kohtaamaan ihmisiä kehollisesti ja tärkeänä hän pitääkin kehotuntemuksen lisäämistä ja liikkeestä nauttimista. Tärkeä arvo opetustunneilla onkin toisia kunnioittava turvallinen ilmapiiri, jossa on tilaa kokeilla ja myös mokata.

 

 

Aune Koskela

 

Aunella on yli 40 vuoden kokemus seuratanssien opettamisesta Tampereella. Tutkintoja onkin sinä aikana kertynyt useampia: Opetusministeriön kansantanssiopettajatutkinto, Suomen Tanssinopettajain Liiton seuratanssinopettajatutkinto, Associate in Latin American Dances & Ballroom Dances (ADA, Allied Dancing Association, Liverpool) sekä monia muita. Aune on myös Senioritanssin aluekouluttaja.

Aune opettaa paritansseja, vanhoja juhlatansseja eli salonkitansseja ja senioritanssia. Pirkan opistossa Aune opettaa paritanssia ja senioritanssia.

 

Aune on itse saanut "tanssiherätyksen" jo nuorena ja hän toivoisikin mahdollisimman monen saavan kokea saman: ”Tanssi on antanut minulle ihania ja unohtumattomia hetkiä ja suuria tunteita. Tanssi kuuluu kaikille on tärkein mottoni ja on useita tapoja tanssia 'oikein'. Tärkeintä on saada iloa tanssimisesta.” Opettamisessa motivoi, kun näkee oppilaiden edistymisen ja saa herätettyä innostuksen tanssimiseen.

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Suunnittelijaopettaja

Jutta Wrangen
puh. 040 133 4215

 

Asiakaspalvelu

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

puh. 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko