Hakeminen tanssikouluun

Etusivu » Tanssikoulu » Miten mukaan?

Tanssia kouluikäisille

Ilmoittaudu mukaan tanssitaiteen perusopintoihin, jos lapsi haluaa harrastaa tanssia hieman tavoitteellisemmin, tasolta toiselle edeten. Saman vuoden aikana 7 vuotta täyttävät oppilaat voivat ilmoittautua syksyllä alkaviin opintoihin kevättalvella. Hakuajasta tiedotetaan erikseen. Myös hakuajan ulkopuolella kannattaa kysellä vapaita oppilaspaikkoja. Kaikenikäisille lapsille löytyy varmasti sopiva aloitusryhmä, kunhan vain ryhmissä on tilaa.

 

Suuntautumisvaihtoehtoina ovat baletti ja nykytanssi/jazz Pirkkalassa ja Nokialla. Viikkotunteja ja tiiviskursseja on tarjolla myös showtanssista ja vaihtuvista lajeista. Ryhmien tarkemmat kokoontumisajat ja -paikat tarkentuvat kesäkuussa 2018. Olemme silloin kaikkiin hakeneisiin yhteydessä ja ehdotamme teille sopivaa ryhmää.

Hakuinfo

Hakulomake tanssikouluun (word)

 

Tanssia alle kouluikäisille ja eskari-ikäisille

Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita lastentanssiryhmiin ja lapsi-aikuinen-ryhmiin. Yli 3-vuotiaat osallistuvat tunneille pääasiassa ilman aikuista. Kurssitarjonta julkaistaan kesäkuussa nettisivuillamme ja elokuussa jaeltavassa kansalaisopiston oppaassa. Ilmoittautuminen alkaa elokuussa ja mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapautuneita paikkoja voit kysellä missä vaiheessa vuotta vain opiston toimistosta. Kansalaisopiston tanssikurssit näet täältä ja liikuntakurssit täältä.  Myös liikuntakursseissa on paljon tanssillisia tunteja, joten tarkista myös liikunnan kurssitarjonta!

 

Tanssia nuorille

Yläkouluikäiset harrastavat tanssia Pirkan opistossa pääasiassa tanssitaiteen perusopintojen parissa. Joihinkin ryhmiin voit ilmoittautua mukaan osallistumatta taiteen perusopetukseen. Tällaiset avoimet ryhmät on merkitty *merkillä. 16-vuotta täyttäneet tai samana vuonna täyttävät voivat osallistua myös kansalaisopiston aikuisten tanssikursseille. Kansalaisopiston tanssikurssit näet täältä ja liikuntakurssit täältä. Myös liikuntakursseissa on paljon tanssillisia tunteja, joten tarkista myös liikunnan kurssitarjonta!

 

Tanssia aikuisille

Aikuiset voivat harrastaa tanssia ja tanssillista liikunta laidasta laitaan ja mukaan pääsee melkeimpä milloin vain. Jos myöhästyit syyskauden aloituksesta, tarjolla on myös keskellä vuotta alkavia tiiviskursseja. Tarjolla on paritansseja, burleskia, bollywoodia, flamencoa, Zumbaa, Lavista, showtanssia, aikuisbalettia ja senioritanssia. Kansalaisopiston tanssikurssit näet täältä ja liikuntakurssit täältä. Huomaathan että tanssillinen liikunta, kuten Zumba ja Lavis löytyvät liikuntakurssien joukosta.

 

Opintoneuvonta ja suunnittelu

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Sulje sivuvalikko