Hakeminen tanssikouluun

Etusivu » Tanssikoulu » Miten mukaan?

Seuraava hakuaika tanssitaiteen perusopintoihin Pirkkalaan ja Nokialle on 1.4.–31.5.2019

Hakuaika tanssitaiteen perusopintoihin vuonna 2012 syntyneille lapsille on 1.4.–31.5.2019. Opinnot alkavat elokuussa 2019. Lukujärjestykset julkaistaan viimeistään kesäkuussa 2019.

 

Oppilas voi suuntautua balettiin ja nykytanssi/jazziin Nokialla ja Pirkkalassa. Lisäksi tarjolla on showtanssia ja lyricalia. Iloa ja vaihtelua tanssiopintoihin tuovat tiiviskurssit, joita on joka lukukausi vaihtuvista tanssilajeista, kuten dancehallista, commercialista, hip hopista ja housesta.

Katso voimassa oleva lukujärjestys täältä.

 

 

Lastentanssiryhmät

Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita lastentanssiryhmiin ja lapsi-aikuinen-ryhmiin. Yli 3-vuotiaat osallistuvat tunneille pääasiassa ilman aikuista. Lapsille tarkoitetut tanssiryhmät toimivat Pirkan opiston kansalaisopiston puolella.

Pirkan opiston kurssihaku

 

 

Nuorten tanssiryhmät

Nuoret harrastavat tanssia Pirkan opistossa pääasiassa tanssitaiteen perusopintojen parissa. Joihinkin ryhmiin voit ilmoittautua mukaan osallistumatta taiteen perusopetukseen. Tällaiset avoimet ryhmät on merkitty *merkillä. 16-vuotta täyttäneet tai samana vuonna täyttävät voivat osallistua myös kansalaisopiston aikuisten tanssikursseille.

Pirkan opiston kurssihaku

 

 

 

Aikuisten tanssikurssit

Paritansseja, nykytanssia, flamencoa, showtanssia, aikuisbalettia, senioritanssia...  Jos myöhästyit syyskauden aloituksesta, tarjolla on myös keskellä vuotta alkavia tiiviskursseja. Voit kysellä vapautuneita paikkoja myös keskellä lukuvuotta tanssin toimistosihteeriltä, ks. yhteystiedot alta. Aikuisten tanssikurssit löydät Pirkan opiston kansalaisopiston kurssihausta.

Pirkan opiston kurssihaku

 

Opintoneuvonta ja suunnittelu

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Va. Tuottaja
Eveliina Kiukkonen
Puhelin 044 486 1062

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Sulje sivuvalikko