Hakeminen tanssikouluun

Etusivu » Tanssikoulu » Miten mukaan?

Hae tanssitaiteen perusopintoihin Pirkkalaan ja Nokialle 1.4.–31.5.2019

Ryhmissä on vielä tilaa, joten tiedustele vapaita paikkoja toimistosihteeri Tarja Korpelalta p. 040 133 4217, tarja.korpela(a)nokiankaupunki.fi.

 

• Vuonna 2012 syntyneet voivat hakea syksyllä 2019 alkaviin alkeisryhmiin, joista alkaa tanssiopintojen polku Pirkan opiston Tanssikoulussa.

• 8-16-vuotiaat lapset ja nuoret voivat hakea mukaan täydennyshaussa ympäri vuoden, jos ryhmissä on tilaa.

• 2013 ja sitä myöhemmin syntyneet lapset ovat tervetulleita kansalaisopiston lastentanssiryhmiin ja lapsi-vanhempi-ryhmiin. Niihin ilmoittautuminen alkaa 15.8.2019 klo 10.00 kansalaisopiston puolella. Lastentanssiryhmät ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan netissä kesäkuussa sekä painetussa oppaassa, joka jaetaan elokuussa.

 

Suuntautumisvaihtoehtoina ovat nykytanssi/jazz ja baletti Pirkkalassa ja baletti Nokialla. Pidemmälle edenneille oppilaille on vuosittain tarjolla myös tiiviskursseja ja sivuaineita show-, jazz- ja nykytanssista sekä vuosittain vaihtuvista katutanssilajeista kuten hip hopista ja housesta. Syys- ja kevätlukukaudet huipentuvat joulu- ja kevätnäytöksiin.

 

HAKULOMAKE (docx, sähköisesti täytettävä)

HAKULOMAKE (pdf, printattava)

HAKIJAN INFO (pdf)

 

 

Lastentanssiryhmät

Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita lastentanssiryhmiin ja lapsi-aikuinen-ryhmiin. Yli 3-vuotiaat osallistuvat tunneille pääasiassa ilman aikuista. Lapsille tarkoitetut tanssiryhmät toimivat Pirkan opiston kansalaisopiston puolella.

SELAILE KURSSEJA TÄÄLTÄ

 

 

Nuorten tanssiryhmät

Nuoret harrastavat tanssia Pirkan opistossa pääasiassa tanssitaiteen perusopintojen parissa. Joihinkin ryhmiin voit ilmoittautua mukaan osallistumatta taiteen perusopetukseen. Tällaiset avoimet ryhmät on merkitty *merkillä. 16-vuotta täyttäneet tai samana vuonna täyttävät voivat osallistua myös kansalaisopiston aikuisten tanssikursseille.

SELAILE KURSSEJA TÄÄLTÄ

 

 

 

Aikuisten tanssikurssit

Paritansseja, nykytanssia, flamencoa, showtanssia, aikuisbalettia, senioritanssia...  Jos myöhästyit syyskauden aloituksesta, tarjolla on myös keskellä vuotta alkavia tiiviskursseja. Voit kysellä vapautuneita paikkoja myös keskellä lukuvuotta tanssin toimistosihteeriltä, ks. yhteystiedot alta. Aikuisten tanssikurssit löydät Pirkan opiston kansalaisopiston kurssihausta.

SELAILE KURSSEJA TÄÄLTÄ

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Sulje sivuvalikko