Lukujärjestykset

Etusivu » Tanssikoulu » Lukujärjestys

Tanssitaiteen perusopetuksen lukuvuosi 2019-2020 / lapset ja nuoret

 

Syyslukukausi alkaa 26.8.2019. Lastentanssit ja lapsi-aikuinen-tanssit alkavat vasta 2.9.2019.

Aikuisten tanssiryhmät löydät kansalaisopiston puolelta. 

Muutokset mahdollisia. Ilmoitamme muutoksista sähköpostilla tai tekstiviestillä sekä oppilaan ilmoitustaululla.

 

Lukujärjestys, Nokia (pdf)

 

Lukujärjestys, Pirkkala (pdf)

 

Tiiviskurssit, syksy 2019

 

 

Lyrical hip hop pohjautuu perinteiseen hip hoppiin, mutta siihen yhdistellään mm. nykytanssia ja erilaisia lyyrisen tanssin vivahteita. Tunnilla keskitytään enemmän musikaalisuuteen, liikkeen virtaavuuteen ja tanssilliseen ilmaisuun. Musiikkina käytetään perinteistä lyyrisempää ja kokeellisempaa hip hop ja rnb- musiikkia. Tunnit la 26.10., 9.11., 16.11. ja 23.11. Huom, ei tuntia pyhäinpäivänä 2.11. Tiiviskurssi on tarkoitettu tanssitaiteen perusopetuksen oppilaille. Se sisältyy lukuvuosimaksuun. Ilmoittaudu: tarja.korpela(a)nokiankaupunki.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

 

Paljon toivottu akrobatian tiiviskurssi nyt tarjolla tanssitaiteen perusopetuksen jatko- ja edistyneen tason oppilaille. Aiempi osaaminen on eduksi, sillä kurssilla harjoitellaan jo pikkuisen haastavampia temppuja. Kurssin opettajana toimii liikunnanohjaaja, valmentaja Hanna Yli-Hankala-Peräluoma. Hanna on valmentanut ja opettanut vuodesta 1995 joukkuevoimistelua, showtanssia, hip hoppia ja tanssillista voimistelua sekä vuodesta 2014 rytmistä voimistelua. Vuosien varrella hän on kouluttautunut useilla ryhmäliikuntaan sekä valmennukseen liittyvillä kursseilla, sekä toiminut useasti myös itse kouluttajana. Lisäksi hän on rytmisen voimistelun 2-tason tuomari. Kurssi on tarkoitettu tanssitaiteen perusopetuksen oppilaille. Se sisältyy lukuvuosimaksuun. Ilmoittaudu: tarja.korpela(a)nokiankaupunki.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomaa aikataulumuutos: Kurssi alkaa vasta lauantaina 28.9. Ensimmäinen kerta poikkeuksellisesti Naistenmatkan koulun liikuntasalissa.

 

 

 

Miten ilmoittaudun mukaan tanssitunneille?

 

Vanhat oppilaat:
Jatkoilmoittautuminen omaan pääaineeseen lomakkeella 1.4.2019-1.6.2019 ja tiiviskursseille:  Tarja Korpela, tarja.korpela@nokiankaupunki.fi, 040 133 4217.

 

Uudet oppilaat:
Hakuaika syksyllä 2019 alkaviin opintoihin on päättynyt, mutta useissa ryhmissä on vielä tilaa. Kysele vapaita paikkoja tanssin toimistosihteeriltä: 
tarja.korpela@nokiankaupunki.fi.

 

Lastentanssiin ja lapsi-vanhempi-tanssiin:

Ilmoittautuminen alkaa samaan aikaan kansalaisopiston tanssi- ja liikuntakurssien kanssa to 15.8.2019 klo 10.00.

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri 

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Sulje sivuvalikko