Siirry tekstisisältöön ›

Kisaryhmä Prima

Etusivu » Tanssikoulu » Kisaryhmä Prima

 

Prima on tanssikoulun vuosittain koottava kisaryhmä. Ryhmä on tarkoitettu edistyneille tanssin harrastajille, jotka haluavat treenata tavoitteellisemmin ja esiintyä ja kilpailla enemmän.

 

Kaudella 2019-2020 Prima toteuttaa nykytanssikoregrafian, jolla osallistutaan kauden aikana katselmuksiin ja kilpailuihin koreografin harkinnan mukaan. Lisäksi ryhmä osallistuu Pirkan opiston monitaideprojektiin, jossa opiskelijat pääsevät tutustumaan myös muihin taiteenlajeihin. Ryhmän opettajana ja koreografina alkavalla kaudella toimii Eveliina Kiukkonen.

 

Ryhmä harjoittelee Pirkkalassa Suupanniityn koulun näyttämöllä sunnuntaisin klo 17.15-18.30 alkaen 1.9.2019. Ryhmään osallistuvien tulee sitoutua ryhmän harjoituksiin koko lukuvuodeksi 2019-2020, ja tämän lisäksi käydä Pirkan opiston tanssikoulussa vähintään kahdella treenitunnilla viikossa. Prima-ryhmässä harjoittelu sisältyy lukuvuosimaksuun.

 

Opisto voi osallistua kisamaksuihin joiltain osin, mutta pääasiassa kisareissut (lähinnä matkakustannukset ja/tai osallistumismaksut) ovat omakustanteisia.

 

Tapahtumat ja kilpailut, joihin osallistutaan, sovitaan tarkemmin ryhmän ja opettajan kesken. Mahdollisia kisa/esiintymisreissuja alkavalla kaudella ovat jotkin/jokin seuraavista. 

 

Syksyllä 2019: Glow-tanssikilpailu, Estradi-tanssikilpailu, Pirkan opiston joulunäytös
Kevällä 2020: Polkuja-koreografiakilpailu, Tanssinpäivän gaala, Pirkan opiston monitaideprojekti (noin 5 esitystä)

Pääsykoe Prima-ryhmään kaudelle 2019-2020 on sunnuntaina 18.8. alkaen klo 17.15. Arvioitu päättymisaika on noin 18.30. Paikkana Suupanniityn koulun liikuntasalin näyttämö (sisäänkäynti Ollikantie 3 puoleisesta liikuntasalin sivuovesta). Pääsykokeiden jälkeen on mahdollista ostaa DanceDailyn tanssivaatteita, joten varaathan käteistä halutessasi mukaan. 

 

Ryhmään valitaan 6-8 tanssijaa. Lisätietoja antaa ryhmän opettaja Eveliina Kiukkonen / 0440251193.

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko