Kisaryhmä Prima

Etusivu » Tanssikoulu » Kisaryhmä Prima

 

Prima on tanssikoulun vuosittain koottava kisaryhmä. Ryhmä on tarkoitettu edistyneille tanssin harrastajille, jotka haluavat treenata tavoitteellisemmin ja esiintyä ja kilpailla enemmän.

 

Kaudella 2019-2020 Prima toteuttaa nykytanssikoregrafian, jolla osallistutaan kauden aikana katselmuksiin ja kilpailuihin koreografin harkinnan mukaan. Lisäksi ryhmä osallistuu Pirkan opiston monitaideprojektiin, jossa opiskelijat pääsevät tutustumaan myös muihin taiteenlajeihin. Ryhmän opettajana ja koreografina alkavalla kaudella toimii Eveliina Kiukkonen.

 

Ryhmä harjoittelee Pirkkalassa Suupanniityn koulun näyttämöllä sunnuntaisin klo 17.15-18.30 alkaen 1.9.2019. Ryhmään osallistuvien tulee sitoutua ryhmän harjoituksiin koko lukuvuodeksi 2019-2020, ja tämän lisäksi käydä Pirkan opiston tanssikoulussa kahdella treenitunnilla viikossa. Prima-ryhmässä harjoittelu sisältyy lukuvuosimaksuun.

 

Opisto voi osallistua kisamaksuihin joiltain osin, mutta pääasiassa kisareissut (lähinnä matkakustannukset ja/tai osallistumismaksut) ovat omakustanteisia.

 

Mahdollisia kisa/esiintymisreissuja alkavalla kaudella ovat jotkin/jokin seuraavista. Tapahtumat ja kilpailut, joihin osallistutaan, sovitaan tarkemmin ryhmän ja opettajan kesken.

 

Syksyllä 2019: Glow-tanssikilpailu, Estradi-tanssikilpailu, Pirkan opiston joulunäytös
Kevällä 2020: Polkuja-koreografiakilpailu, Tanssinpäivän gaala, Pirkan opiston monitaideprojekti (noin 5 esitystä)

Haku Prima-ryhmään kaudelle 2019-2020 on elokuussa 2019. Ryhmään valitaan 6-8 tanssijaa. Lisätietoja antaa ryhmän opettaja Eveliina Kiukkonen / 0440251193

Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Sulje sivuvalikko