Työnantajien tarjoamat maksuvälineet

Etusivu » Ohjeita opiskelijalle » Työnantajien tarjoamat maksuvälineet

Pirkan opiston kurssien maksuvälineenä käyvät Smartum-setelit, SmartumPay  ja ePassi verohallinnon ohjeiden mukaisesti.

 

Kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja. Verohallinnon ohjeiden mukaan niillä voi maksaa ainoastaan tavanomaisia liikuntakursseja ja ohjattuja toiminnallisia taidekursseja, kuten elokuva-, kirjallisuus-, kuva-, muotoilu-, näyttämö-, rakennus-, sävel-, tanssi-, valokuva- ja sirkustaiteen kurssit. Kursseja, jotka johtavat tutkintoon tai joita voidaan käyttää tutkinnon osana, ei kuitenkaan voi maksaa verovapailla maksuvälineillä. Lisätietoja Verohallinnon sivuilta.

Näillä maksutavoilla kevätlukukauden kurssimaksut on maksettava mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen tai viimeistään 28.1.2022 opiston toimipisteisiin (älä jää odottamaan postitse saapuvaa laskua).  Opistolla ei ole korttimaksupäätettä.

 

Katso asiakaspalvelun yhteystiedot.

 

Huomioitavaa

  • Älä jää odottamaan postitse saapuvaa laskua, vaan suorita maksu em. tavoilla mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen.

  • Jos ilmoittaudut kurssille sen jo alettua ja haluat maksaa em. maksuvälineillä, ota heti yhteyttä opiston toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla.

  • Jos haluat, että opisto veloittaa kurssimaksusi ePassilta, ota heti ilmoittautumisen jälkeen yhteyttä opiston toimistoon.

  • Voit halutessasi maksaa käteisellä työnantajan maksusetelien ja loppusumman erotuksen siten, että lasku tulee kokonaan maksetuksi. Kurssimaksua ei saa maksaa kokonaan käteisellä, eikä osalaskutuksia tehdä. Opiston palvelupisteissä ei ole korttimaksupäätettä.

  • Kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja. Asiakas on vastuussa maksuvälineensä oikeasta käytöstä.

  • Huom! Opistolla ei ole velvollisuutta hyväksyä maksuohjeiden vastaisesti maksettuja maksuja.
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko