Työnantajien tarjoamat maksuvälineet

Etusivu » Ohjeita opiskelijalle » Työnantajien tarjoamat maksuvälineet

Pirkan opiston kurssien maksuvälineenä käyvät Smartum kulttuurisetelit ja liikuntasetelit, Smartum -mobiilimaksu, Tyky-kuntosetelit, Tyky Online -maksu, Virikesetelit sekä ePassi (sportti- ja kulttuuripassi) verohallinnon ohjeiden mukaisesti.

 

Näillä työnantajan tarjoamilla maksuvälineillä ei voi maksaa kielikursseja, yleisiä hyvinvointikursseja, ruoka- ja juomakursseja, muskareita, lapsi-vanhempi-kurssien maksuja, kelpoisuuskoulutuksia, materiaalikuluja eikä opintoretkiä, tutkintoon johtavaa koulutusta tai koulutusta, jota voidaan hyödyntää tutkinnon osana (Taiteen perusopetuksen lukukausimaksut). Lisätietoja Verohallinnon sivuilta.

 

Näillä maksutavoilla syyslukukauden kurssimaksut on maksettava mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen (viim. 2.10.2020 mennessä) ja kevätlukukaudella 29.1.2021 mennessä opiston toimipisteisiin.

  •  3.8.2020 alkaen opiston toimistossa Nokialla ma-to 9-15 sekä pe 9-14
  • 17.8.2020 alkaen Lempäälässä Lempoisten koululla perjantaisin klo 9-15 sekä Virta-Kampuksella ma-to klo 15-21 
  • Pirkkalassa Suupanniityn  koululla maanantaisin klo 11-21 (maanantain asiakaspavelu 24.8.2020 alkaen) sekä ti-to 15-21 (tiistain, keskiviikon ja torstain asiakaspalvelu 17.8.2020 alkaen)
  • Vesilahden kirjastossa perjantaisin klo 10-15 (21.8.2020 alkaen)

Katso toimipisteiden tarkemmat sijainnit täältä

 

Huomioitavaa

  • Älä jää odottamaan postitse saapuvaa laskua, vaan suorita maksu em. tavoilla mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen.

  • Jos ilmoittaudut kurssille sen jo alettua ja haluat maksaa em. maksuvälineillä, ota heti yhteyttä opiston toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla.

  • Jos haluat, että opisto veloittaa kurssimaksusi ePassilta tai Tyky Online -tililtäsi, ota heti ilmoittautumisen jälkeen yhteyttä opiston toimistoon.

  • Voit halutessasi maksaa käteisellä työnantajan maksusetelien ja loppusumman erotuksen siten, että lasku tulee kokonaan maksetuksi, kurssimaksua ei saa maksaa kokonaan käteisellä, eikä osalaskutuksia tehdä. Opiston palvelupisteissä ei ole korttimaksupäätettä.

  • Kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja. Asiakas on vastuussa maksuvälineensä oikeasta käytöstä.

  • Huom! Opistolla ei ole velvollisuutta hyväksyä maksuohjeiden vastaisesti maksettuja maksuja.
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko