Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille

Etusivu » Ohjeita opiskelijalle » Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille

Ilmoittautuminen

 

Kaikille kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua asuinkunnasta riippumatta. Syksyn 2021 kurssitarjonta on jo julkaistu kurssihakusivuillamme ja painettu opinto-opas on noudettavissa 30.7.2021 alkaen Lempäälän, Vesilahden, Pirkkalan ja Nokian jakelupisteistä (mm. kirjastoista).

 

Ilmoittautuminen syksyn 2021 kansalaisopiston kursseille alkaa:


ti 10.8.2021 klo 9 liikunta, tanssi, terveys ja hyvinvointi
ke 11.8.2021 klo 9 kielet, yhteiskunnalliset, taideaineet ym. 
to 12.8.2021 klo 9 musiikki

Voit ilmoittautua

Puhelimitse: 03 5652 2500 toimiston aukioloaikoina (puhelin suljettu ke)
Nettisivujemme kautta ympäri vuorokauden


Taiteen perusopetuksen opintoihin (Musiikkiopisto, Tanssikoulu, Teatterikoulu, Kuvataidekoulu, Mediataiteet) on erillinen hakuaika keväisin, mutta vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella ympäri vuoden. Lue lisää taiteen perusopetukseen hakeutumisesta.

 

Huomioitavaa

 • Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan kurssille ja maksamaan sen.

 • Kursseille ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä vahvistusta tai kutsua. Kurssi alkaa suunnitelman mukaan, ellei toisin ilmoiteta. Muutoksista tai mahdollisista peruutuksista ilmoitamme sähköpostitse tai tekstiviestillä. Jos yhteystietosi muuttuvat, muistathan ilmoittaa muutoksesta opiston toimistoon. 
   
 • Ainoastaan sellaisille kursseille tai tapahtumiin, joiden kohdalla lukee ”Ei ennakkoilmoittautumista”, voit mennä suoraan ryhmään sen aloittaessa. Ryhmään osallistuminen katsotaan ilmoittautumiseksi.

 • Sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelinvastaajaan jätetyllä viestillä tai suoraan opettajalle ei voi ilmoittautua!

 • Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 • Kurssipaikka on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

 • Huom! Koko lukuvuoden kurssit laskutetaan kahdessa erässä (syksy ja kevät erikseen). Mikäli et halua jatkaa koko lukuvuoden kestävällä kurssilla enää keväällä, voit perua kevään kurssipaikkasi viimeistään 30.11.2021 mennessä veloituksetta. Peruutukset tehdään ottamalla yhteyttä opiston toimistoon sähköpostitse, soittamalla tai tekstiviestillä. Peruutusta ei voi tehdä opettajalle.

  Lue lisää peruutusehdoista.
  Lue lisää kurssimaksuista ja alennuksista.
  Lue lisää tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä.

Puhelinilmoittautuminen


Jos ilmoittaudut kurssille puhelimitse, valmistaudu seuraavasti:

 • Valitse kaikki haluamasi kurssit ennen soittamista. Etsi valmiiksi kurssien nimet ja kurssinumerot.

 • Sinulta kysytään: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, henkilötunnus ja koulutus (perusaste, toinen aste, korkea aste), sekä oletko työssä, työtön, opiskelija, eläkeläinen tms. Tietoja tarvitaan opiskelijarekisteriä, yhteydenpitoa, tilastointia ja laskutusta varten.

 • Mikäli ilmoitat itsesi lisäksi kursseille toisen henkilön, tulee sinulla olla vastaavat tiedot hänestä sekä kurssin maksajasta.

 • Jos ilmoittautuja on alle 18-vuotias, laskutusta varten tarvitaan myös huoltajalta kaikki henkilötiedot, mukaan lukien henkilötunnus.

 • Lasten ryhmiin ja lapsi-aikuinen -ryhmiin ilmoittaudutaan aina lapsen nimellä, mutta myös huoltajan tiedot tarvitaan laskutusta varten.

 • Jos laskutusosoite on muu kuin ilmoittautujan osoite, on laskutustiedot ilmoitettava täydellisinä.

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko