Alennukset

Etusivu » Ohjeita opiskelijalle » Alennukset

 

Työttömät työnhakijat voivat saada kurssimaksuista 20 % alennuksen. Alennusta ei voi käyttää taiteen perusopetuksen kurssimaksuihin, lapsi-aikuinen-kursseihin, muskareihin, kelpoisuuskoulutuksiin, retkiin, materiaalimaksuihin, eikä kursseihin, joilla on pakollinen ennakkomaksu. Jos ilmoittaudut netissä, älä maksa kurssia verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Toimita opiston toimistolle tai palvelupisteeseen TE-toimiston lomake ”Todistus työnhaun voimassaolosta” mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen tai 2.10.2020 mennessä ja keväällä ilmoittautuessasi 29.1.2021 mennessä. Opisto lähettää kotiosoitteeseesi laskun, jossa alennus on huomioitu. 

Huom! Jos ilmoittautunut työttömänä työnhakijana koko lukuvuoden kurssille ja työllisyystilanteesi muuttuu syyskauden jälkeen, ilmoita siitä opiston toimistoon viimeistään 31.1.2021.

 

Useilla erityisryhmien kursseilla kurssimaksu on valmiiksi alennettu. Alennuksen mahdollistaa Opetushallituksen myöntämä opintosetelituki, jonka kohderyhminä ovat yli 63-vuotiaat seniorit, maahanmuuttajat sekä oppimisvaikeuksia kokevat. Alennusprosentti vaihtelee aineryhmittäin. Näiden kurssien kuvauksessa on maininta ”Opetushallituksen tukemaa koulutusta”. Kursseille voivat ilmoittautua myös muut kuin kohderyhmään kuuluvat (esim. alle 63-vuotiaat), mutta he maksavat kurssista normaalihinnan. “Yli 63 v”-seniorikursseilla alennettuun kurssimaksuun ovat oikeutettuja osallistujat, jotka ovat täyttäneet 63 vuotta ennen kurssin alkamispäivää. 

 

Kurssimaksun maksamiseen voit käyttää myös opiston lahjakorttia. Lahjakortteja voi hankkia opiston toimistosta. Kevään 2020 kurssikeskeytysten vuoksi opisto myönsi opiskelijoille hyvityslahjakortteja, jotka voi hyödyntää kurssimaksun osana syksyn 2020 kursseilla. Hyvityslahjakortin voi käyttää toimittamalla sen opiston toimistoon 2.10.2020 mennessä.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko