Kitara

Etusivu » Musiikkiopisto » Yksilöopetus » Kitara

Kettunen Riku

Sähkökitara ja bändit

Lempäälä, Pirkkala ja Nokia

 

 

Olen kitaran ja muiden kielisoittimien opettaja ja ammattimuusikko eri kevyen musiikin kokoonpanoissa ja teattereissa. Lähiaikoina olen toiminut kitaristina mm. Pauli Hanhiniemen Retkueessa, TTT:n Viulunsoittaja katolla -suurmusikaalissa sekä Rauman Kaupunginteatterin Lallis-musikaalissa. Opettajana pyrin vahvistamaan oppilaan omaa persoonaa soittajana ja oman tyylin löytämistä ja kehittämistä.

 

 

Kiiski Mikko

Sähkökitara ja klassinen kitara

Lempäälä ja Vesilahti

 

 

Opetan Pirkan opistossa sekä klassisen kitaran että sähkökitaran soittamista. Valmistuin Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta kitarapedagogiksi, klassinen kitara pääaineena ja sivusoittimena sähkökitara, vuonna 2007. Tärkeimmät soitonopettajani ovat olleet Antero Laurila, Jorma Salmela ja Lauri Hannu. Siitä asti olen opettanut 6-60-vuotiaita oppilaita satoja. Koko opiskeluajan tein opetustöitä. Aloitin kitaransoittamisen 11-vuotiaana ja kitarapedagogiksi halusin 13-vuotiaasta asti ja se antoi intoa soittamiseen ja harjoittelemiseen. Olen soittanut vuosien varrella monenlaisissa bändeissä ja kokoonpanoissa, tärkeimpinä Habakuk, ja Minna ja Jussi Pyysalo, myös monet klassisella kitaralla soitetut hää- ja juhlakeikat ovat olleet todella tärkeitä. Olen tehnyt vuosien varrella satoja esiintymisiä ja keikkoja pitkin Suomea. Studiosoittaminen on erittäin lähellä sydäntäni ja olenkin päässyt vuosien varrella yli 20 levylle mukaan. Olen tehnyt myös oman kitarasoololevyn.

 

Opettamisessa on minun mielestäni tärkeää ottaa huomioon oppilaslähtöinen opetus, oppilaan toivekappaleiden soittaminen tukee soittoharrastusta hienosti. Oikeanlaisten tekniikkojen, soittoasentojen ja harjoittelemisen ohjaaminen tukee oppilasta elinikäiseen oppimiseen. Eri musiikkityylien hallinta ja improvisointi on tärkeää instrumentin hallinnan ja eri kokoonpanoissa soittamisen kannalta. Pidän opetustyöstä paljon, koska saa olla tekemisessä itselle rakkaan asian parissa ja on hienoa työskennellä erilaisten oppilaiden kanssa ja nähdä musiikin iloa ja soittotaidon kehittymistä. Se, että soitan klassista- että sähkökitaraa ja myös akustista metallikielistä kitaraa, tuo monipuolisuutta opetustyöhön ja pystyn tarjoamaan oppilaille monipuolisia soittotekniikoita ja tunnen eri musiikkityylilajeja hyvin.

 

Olen kannustava ja ystävällinen, mutta tarpeen vaatiessa myös kohtuullisen vaativa pedagogi.

 

 

Karppi Kimmo

Klassinen kitara

Lempäälä ja Pirkkala

 

Pekka Kämäri

Sähkökitara

Pirkkala ja Nokia

 

Peippo Juuso

Klassinen kitara

Nokia

 

Rättäri Sampsa

Sähkökitara

Lempäälä ja Vesilahti

 

Siiskonen Pekka

Klassinen kitara

Lempäälä ja Vesilahti

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko