Puhallinsoittimet

Etusivu » Musiikkiopisto » Yksilöopetus ja opettajat » Puhallinsoittimet

Metsähonkala Rea

Huilu

Pirkkala ja Nokia

 

Rea Metsähonkala

 

Olen toiminut Pirkan opistossa huilunsoiton opettajana vuodesta 2011 saakka. Opetan huilisteja Pirkkalassa ja Nokialla.
Olen valmistunut opettajaksi Tampereen konservatoriosta vuonna 1999 ja sen jälkeen olen jatkanut opintojani suorittaen opettajan jatkotutkinnon sekä musiikkipedagogi AMK-tutkinnon.

 

Nautin opetustyöstä ja sen haasteista. On hienointa kun saa seurata oppilaan kasvamista aivan pienestä soittajanalusta aina aikuistumisen kynnykselle asti.

On upeaa kun ”huiluluokasta” kasvaa toisiaan tukeva porukka, josta löytyy saman henkisiä ystäviä ja jotka vievät opintojaan eteenpäin huilutuntien lisäksi myös yhteisillä muha-ja orkesteritunneilla.

 

Omat huilunsoiton opintoni alkoivat Ylöjärvellä Länsi-Pirkanmaan musiikkiopistossa 10-vuotiaana. Ensimmäinen opinahjoni on nykyään myös toinen työpaikkani.

 

Itseäni soittamisessa motivoi eniten toisten soittajien kanssa yhdessä musisoiminen. Pyrinkin painottamaan yhteismusisoinnin tärkeyttä myös omassa opetuksessani aivan opintojen alusta lähtien.

 

Opetuksen ohella konsertoin ja keikkailen säännöllisesti sekä toimin aktiivisesti erilaisissa musiikkiyhdistyksissä. Tampereen huiluklubi ry:n puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2005 lähtien ja Suomen huiluseuran hallituksessa olen vaikuttanut vuodesta 2019 lähtien.

 

www.triosointu.net

www.tampereenhuiluklubi.net

www.suomenhuiluseura.fi

 

 

Ojanen Jolanda

Huilu

Lempäälä ja Pirkkala

 

Jolanda Ojanen

 

Opetan huilunsoittoa Pirkan opistossa. Huiluopetuksen lisäksi johdan Lempäälän B-puhallinorkesteria sekä ohjaan säännöllisesti kamarimusikkiryhmiä.

 

Opiskelin Lahden ammattikorkeakoulussa Rainer Risbergin huiluluokalla ja valmistuin musiikkipedagogiksi vuonna 2013 erinomaisin arvosanoin. Pedagogiopintojeni jälkeen palasin vaihto-opiskelumaahani Norjaan ja valmistuin vuonna 2016 Stavangerin yliopistosta Vidar Austvikin johdolla musiikin maisteriksi. Ennen nykyistä opetustyötäni Pirkan opistossa toimin huilunsoitonopettajan viransijaisena Meri-Lapin musiikkiopistossa Kemissä ja Torniossa. Oppilaani ovat osallistuneet mm. Sami Junnosen mestarikurssille ja Lapin musiikkiopistojen yhteiseen Toivo Kuula -nuoriso-orkesteriprojektiin.

 

Orkesterikokemusta olen saanut opiskeluaikaisten sinfonia- ja puhallinorkestereiden (mm. Lahden Nuori Sinfonia ja Bjergsted Blåseensemble) lisäksi toimiessani Kemin kaupunginorkesterin vakituisena avustajana vuosina 2017–2018 sekä soittaessani muutamissa produktioissa Stavangerin Sinfoniaorkesterin muusikoiden kanssa. Sisarusteni kanssa meillä on yhtye Trio Lyhty, ja meitä on kiitelty etenkin valovoimaisesta esiintymisestämme ja monipuolisesta ohjelmistostamme. Yhtyeemme esiintyy säännöllisesti yksityistilaisuuksissa ympäri Suomea, ja kesällä 2018 ja 2019 toteutimme konserttikiertueet Pohjois-Suomessa ja Tornionjokilaaksossa sekä Suomen että Ruotsin puolella.

 

Opettaminen on minulle sydämen asia. Soittamisen ja opettamisen lisäksi rakastan myös kuorolaulua, vaeltamista ja matkustamista.

 

 

Laakso Katri

Klarinetti ja saksofoni

Lempäälä, Pirkkala ja Nokia

 

Katri Laakso

 

Opetan maailman parasta soitinta klarinettia ja tarvittaessa myös saksofonia, jos syystä tai toisesta saksofoniopettajan aikatauluihin ei mahdu. Lisäksi johdan Pirkkalan Puhallinorkesteria ja Nokia/Pirkkala B-puhallinorkesteria.

 

Olen rauhallinen mutta iloinen persoona, jolle musiikki on kaikissa muodoissaan suuri osa elämää. Suoritin pedagogisen tutkinnon Kuopiossa (Savonia AMK) ja esittävän säveltaiteen tutkinnon Tampereella (TAMK). Opetustyön parhaat puolet ovat kun oppilaat nauttivat soittamisesta ja lähtevät soittotunnilta hymyillen, sekä joka kerta kun saan nähdä oppilaiden kasvua ja edistymistä. Tärkeää minulle on opetuksen ohella myös oma soitto ja esiintyminen, musisoin säännöllisesti esim. Suomen Puhallinsinfonikoissa sekä kamarimusiikkiyhtyeessä trio KAH.

 

http://www.fswp.fi/

https://m.facebook.com/klarinettiKatri

 

 

 

Jokihaara Harri

Saksofoni, sähköbasso, bändit

Lempäälä, Pirkkala ja Nokia

 

 

Kallasjoki Olavi

Käyrätorvi

Lempäälä ja Pirkkala

 

 

Kankaanpää Tuomas

Trumpetti

Lempäälä ja Nokia

 

 

Oksman Anniina

Pasuuna, baritonitorvi ja tuuba

Lempäälä ja Pirkkala

 

 

Komppa Ida 

Oboe

Pirkkala

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko